Κορονοϊός: Ταλαιπωρία για δεκάδες Έλληνες φοιτητές – Είναι εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Λονδίνου


Στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ παράμειναν για τρίτη νύχτα οι περίπου εβδομήντα Έλληνες των οποίων οι πτήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακυρώθηκαν την Τρίτη (24/03), μετά από την Κοινή Υπουργική Απόφαση της προηγουμένης για ακύρωση των απευθείας πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τους επιβάτες επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (26/03) στελέχη της ελληνικής πρεσβείας για να τους ενημερώσουν ότι είχε βρεθεί ξενοδοχείο στο κεντρικό Λονδίνο για τουλάχιστον μία διανυκτέρευση πληρωμένη από την ελληνική κυβέρνηση.

Οι επιβάτες της Ryanair αιτιολογούν την απόφασή τους να απορρίψουν την προσφορά για το ξενοδοχείο λέγοντας ότι δεν προσφέρθηκε οργανωμένη μετάβασή τους εκεί και ότι δε θεώρησαν πως υπήρξαν επαρκείς διαβεβαιώσεις για παραμονή τους στο ξενοδοχείο μέχρι να οργανωθεί η πτήση επαναπατρισμού στην οποία προσβλέπουν.

Την προσφορά της ελληνικής πρεσβείας για διανυκτέρευση στο ίδιο ξενοδοχείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποδέχθηκαν τρία άτομα που παρέμεναν υπό όμοιες συνθήκες στο αεροδρόμιο Χίθροου, μετά από την ακύρωση της πτήσης τους για Αθήνα με τις Βρετανικές Αερογραμμές για Αθήνα.

ΚΟΡΟΝOΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Συμπτώματα και μετάδοση – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ