Κορονοϊός: Ξέσπασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης – «Είναι πόλεμος, ο καθένας πρέπει να αυτοπεριοριστεί»

Ο Κώστας Ζέρβας μίλησε στον ΣΚΑΪ για το… φαινόμενο του συνωστισμού στην παραλία της Θεσσαλονίκης παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Για την απόφασή του να μπει «λουκέτο» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης από την Τρίτη, μετά το συνωστισμό που παρατηρήθηκε, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο κ. Ζέρβας μίλησε για οδυνηρή απόφαση, τονίζοντας ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι κατά των περιοριστικών μέτρων και της τιμωρίας. Ξεκαθάρισε όμως για την πανδημία ότι “είναι πόλεμος, διαδικασία που ο καθενός πρέπει να αυτοπεριοριστεί”, επομένως στην παραλία θα μπουν κιγκλιδώματα και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.

“Ελπίζω να μην αργήσαμε, αλλά η ιδέα ότι θα είχαμε καλοκαιρία με χιλιάδες κόσμο μας έκανε να πάρουμε τα περιοριστικά μέτρα… Μια μειοψηφία μπορεί να κάνει τη ζημιά” τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Κάλεσε τους δημότες της συμπρωτεύουσας, αλλά και όλους τους Έλληνες “να πειθαρχήσουμε μέχρι να έχουμε και το τελευταίο κρούσμα για να απολαμβάνουμε κάθε ομορφιά της πόλης και της χώρας μας”. “Ως τότε μένουμε σπίτι” συμπλήρωσε..

Πηγή: skai.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ