Κορονοϊός: Άλλοι τρεις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους – 46 θάνατοι στην Ελλάδα


Τρεις ακόμα ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, στα νοσοκομεία “Σωτηρία”, “Ευαγγελισμός” και στο “Μποδοσάκειο” Πτολεμαϊδας. Είχαν υποκείμενα νοσήματα

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν την Τρίτη άλλοι τρεις συνάνθρωποί μας.

Πρόκειται για έναν 78χρονο στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, μια 82χρονη στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και έναν 79χρονο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Και οι τρεις είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με το θάνατο του 79χρονου η Κοζάνη μετρά πλέον 6 θανάτους, ενώ και συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από την επιδημία ανεβαίνει στους 46 στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) 56 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα με το συνολικό αριθμό να φτάνει στα 1212

Επίσης μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (30/03) συνολικά οι νεκροί ανέρχονταν στους 43, καθώς σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα είχαν καταγραφεί επισήμως άλλοι 5 θάνατοι.

Από το σύνολο των θανόντων οι 32 ήταν άνδρες και οι 11 γυναίκες. Σήμερα μετράμε πλέον 33 άνδρες.

Η μέση ηλικία των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 71 έτη. Το 90% των θανάτων αφορούν ηλικιωμένους, ήτοι 70 ετών και άνω, ή είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ