Μητέρα προς υπουργό Παιδείας: “Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και 5μελης οικογένεια. Πως;”


Δείτε το email που μας έστειλε μητέρα τριών παιδιών πριν λίγο

Καλησπέρα επειδή πραγματικά προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω email με την υπουργό Παιδείας αλλά δεν μπόρεσα να βρω την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνώ μαζί σας με την ελπίδα να φτάσει το μήνυμα μου στους αρμόδιους παραλήπτες.

Είμαστε μια πενταμελής οικογένεια με τα δύο παιδιά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το ενήλικο παιδί της οικογένειας εργάζεται εδώ και 15 μέρες με τηλεργασία από το σπίτι. Στο σπίτι υπάρχει διαθέσιμο ένα tablet και ένας υπολογιστής.

Πείτε μου πως θα κάνουν μάθημα δύο παιδιά και ένα άτομο τηλεργασία. Και μην ακούσω την απάντηση από το smartphone γιατί δεν νομίζω ότι σε μία τόσο μικρή οθόνη μπορεί κάποιος να κάνει μαθήματα ή να εργαστεί. Πιστεύω ότι και άλλες οικογένειες θα έχουν την ίδια δυσκολία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ