Κορονοϊός: Το συγκινητικό μήνυμα Έλληνα ασθενούς – «Γλίτωσε» από πνευμονία και Covid-19


Ο Αλέξης Αλεξίου κατάφερε να βγει νικητής από το νοσοκομείο

Εισήχθη στο Θριάσιο νοσοκομείο έχοντας ταυτόχρονα γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και κορονοϊό, αλλά κατάφερε να τα ξεπεράσει. Μετά από 24 ημέρες ασθένειας και 17 ημέρες νοσηλείας.

Σε μήνυμά του ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον έσωσαν και έστειλε και το μήνυμά του. “Μακριά από τσιγάρο. Αν κάπνιζα δεν θα ζούσα τώρα…”

Το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook:

«ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων – τραπεζοκόμων – καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας! Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι! Ο διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: “Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!” Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα…»

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ