O Knox Frost είναι ο ψηφιακός influencer στο πλευρό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας


Όλα τα «όπλα» στην μάχη κατά του covid-19!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει «επιστρατεύσει» έναν ψηφιακό influencer για την ενημέρωση των νέων όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Knox Frost είναι η ψηφιακή απόδοση ενός 20χρονου από την Ατλάντα, ένας influencer CGI (τρισδιάστατη εικόνα μέσω υπολογιστή) και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram.

Αναγγέλλοντας την συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 4 Απριλίου, έγραψε στο Instagram: «Συνεργάζομαι με τον @WHO για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Ας τους δείξουμε ότι οι νεότερες γενιές είναι σε αυτόν τον αγώνα».

Στην ανάρτηση έχει συμπεριληφθεί ένας σύνδεσμος με μια σελίδα για δωρεές που διοχετεύονται στην παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ώστε να έχουν την κατάλληλη φροντίδα, σε έρευνες για εμβόλια, τεστ και θεραπευτικές μεθόδους για τον κορονοϊό, καθώς και σε μελέτες για την ανίχνευση και κατανόηση της εξάπλωσης του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια;
    Πολλοί άνθρωποι αναζητούν οικονομική βοήθεια, αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν.

    Γνωρίζετε ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο και να λάβετε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες για να επιλύσετε την οικονομική σας κατάσταση; Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η λήψη ενός δανείου είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η λήψη ενός δανείου από την εταιρεία μου είναι πολύ εύκολη επειδή προσπαθούμε να κάνουμε το δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

    Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείων, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

    Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 20 εκατ. Με επιδοτούμενο ετήσιο ποσοστό ποσοστού 3%. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

    Η NoviCap παρέχει λύσεις χρηματοδότησης.
    Προσφέρουμε κάθε είδους χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια e.t.c. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών.

    Για περισσότερες ερωτήσεις / ερωτήσεις; – Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Email: ([email protected]) Ή
    Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ