#VOUCHER600: Έτσι θα αξιοποιηθούν τα 600 ευρώ για την κατάρτιση των επιστημόνων

Την ευκαιρία να αξιοποιήσουν προς επιμορφωτικούς σκοπούς το ποσό των 600 ευρώ μέσω voucher έχουν αυτό το διάστημα -της κρίσης από τον Covid-19- οι επιστήμονες της χώρας, βάσει των κυβερνητικών ανακοινώσεων και των μέτρων που σχεδιάστηκαν για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Επιστήμονες που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν μέσω τηλεκατάρτισης να χρησιμοποιήσουν το ποσό αυτό και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες που θα ωφελήσουν την καριέρα τους ή ακόμα και να εξελίξουν ή να εκσυγχρονίσουν, αυτές που ήδη κατέχουν.

Στο πρόγραμμα αυτό έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν συνολικά 180.000 επιστήμονες – ελεύθεροι επαγγελματίες που πλήττονται από τον Covid-19 και μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι το πρόγραμμα στο οποίο θέλουν να εκπαιδευτούν μεταξύ δέκα επιλογών που ορίζει η σχετική κυβερνητική απόφαση. Κοινός στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι η αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελούμενων επιστημόνων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον αντίστοιχο κλάδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συμμετοχή δεν τίθενται γνωστικά ή ηλικιακά κριτήρια, κάθε συμμετέχων μπορεί να επιλέξει μόνο ένα πρόγραμμα, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού θα λαμβάνει το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Σημαντική η επιλογή προγράμματος και κέντρου κατάρτισης

Είναι σημαντικό, πριν γίνει η επιλογή του προγράμματος, ο επιστήμονας που μπαίνει στη διαδικασία σκέψης και συλλογιστικής ως προς το ποιο πρόγραμμα τα επιλέξει για την επιμόρφωσή του, να λαμβάνει υπόψιν του όχι μόνο το αντικείμενο αυτό καθ’ εαυτό αλλά και το κέντρο κατάρτισης μέσω του οποίου θα το διδαχθεί.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός MASTER, με ιστορία 30 ετών στον χώρο της ελληνικής εκπαίδευσης, διαθέτει μια ικανότατη και έμπειρη ομάδα 150 στελεχών που έχουν επιλεγεί με πολύ αυστηρά κριτήρια για να κερδίσουν μία θέση σε αυτόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα αυτή έχει υλοποιήσει έως και σήμερα δράσεις επαγγελματικής συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης σε περισσότερους από 50.000 εργαζομένους και άνεργους με στόχο την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.

Η πλούσια εμπειρία των στελεχών του οργανισμού εγγυάται άριστα αποτελέσματα και στα 10 εκπαιδευτικά προγράμματα που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με το #VOUCHER600 και τα οποία αναλυτικά είναι:

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

3. Ηλεκτρονικό́ Εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά́ και εργαλεία

4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά́ της πλέον πρόσφατης περιόδου

5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή́ υπογραφή́ – Ψηφιακά́ πιστοποιητικά́ – Ψηφιακή́ ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

6. Τεχνικός προγραμματισμού́ έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή́ Συνεργασία

8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό́ περιβάλλον

9. Μετρά πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από́ τη χρήση μεσών κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε πρόγραμμα είναι διάρκειας 100 ωρών και διδάσκεται με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (e-Learning). Η MASTER έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί προς τον σκοπό αυτό την ιδιόκτητη πλατφόρμα της, το www.iclass.gr, μέσω της οποίας έχει ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 1.000.000 ώρες τηλεκπαίδευσης. Ένας οργανισμός αυτού του μεγέθους άλλωστε, που επενδύει στην τηλεκατάρτιση εδώ και δύο δεκαετίες, εγγυάται την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και μέσω της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύστημα της MASTER υποστηρίζεται και λειτουργεί ανελλιπώς 24 ώρες ημερησίως, 7 ημέρες την εβδομάδα σε πιστοποιημένο data center, με inHouse υποστήριξη και helpdesk.

Πώς γίνεται η αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα

Οι ενδιαφερόμενοι επιστήμονες που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να επιλέξουν τη MASTER για την κατάρτισή τους ανήκουν στους εξής έξι επιστημονικούς κλάδους:

• Οικονομολόγοι – Λογιστές
• Δικηγόροι, ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή
• Ιατροί
• Μηχανικοί
• Εκπαιδευτικοί
• Ερευνητές

Κάθε ένας έχει δύο επιλογές ως προς την κατάθεση αίτησης για τη συμμετοχή του στο #VOUCHER600.

– Ο πρώτος είναι να εξουσιοδοτήσει τη MASTER για την υποβολή της αίτησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα της (δείτε εδώ), ώστε η χρηματική επιταγή να ενεργοποιηθεί απευθείας από τον πάροχο. Σε αυτή την περίπτωση ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ακόμα και με φωτογραφία από το κινητό του τηλέφωνο.

– Ο δεύτερος είναι να συμπληρώσει και να υποβάλει μόνος του την ηλεκτρονική αίτηση μέσω του taxisnet στη διεύθυνση https://elearning.yeka.gr, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα και παίρνοντας έναν μοναδικό κωδικό συμμετοχής ΚΑΥΑΣ, ο οποίος και είναι απαραίτητος για τη συνέχεια.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από τις 9 έως και τις 16 Απριλίου, ενώ δεν μπορεί να υποβληθεί δεύτερη φορά εκδήλωση ενδιαφέροντος στο επίσημο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Μια μοναδική ευκαιρία αναβάθμισης των γνώσεων και επομένως της παρεχόμενης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες τους, έχουν με το #VOUCHER600 180.000 αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες στη χώρα μας. Επιλέγοντας τον οργανισμό MASTER, το σωστό κέντρο κατάρτισης δηλαδή, είναι βέβαιοι πως το αποτέλεσμα μια σκληρής και δύσκολης περιόδου όπως αυτή που διανύουμε, θα είναι θετικό για το μέλλον των ίδιων και των επιχειρήσεών τους.


Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
  Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια;
  Πολλοί άνθρωποι αναζητούν οικονομική βοήθεια, αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν.

  Γνωρίζετε ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο και να λάβετε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες για να επιλύσετε την οικονομική σας κατάσταση; Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η λήψη ενός δανείου είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η λήψη ενός δανείου από την εταιρεία μου είναι πολύ εύκολη επειδή προσπαθούμε να κάνουμε το δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

  Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείων, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

  Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 20 εκατ. Με επιδοτούμενο ετήσιο ποσοστό ποσοστού 3%. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

  Η NoviCap παρέχει λύσεις χρηματοδότησης.
  Προσφέρουμε κάθε είδους χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια e.t.c. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών.

  Για περισσότερες ερωτήσεις / ερωτήσεις; – Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
  Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) Ή
  Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ