Κορονοϊός – Κεραμέως: Μόνο τότε θα γίνουν οι Πανελλήνιες το Σεπτέμβριο


Για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και την τύχη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς μίλησε η υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέσως το απόγευμα της Τετάρτης (08/04) στο Mega.

Η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως ο μόνος τρόπος για να μεταφερθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, είναι να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας.

Η κ. Κεραμέως ανέφερε επίσης ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση για μείωση της ύλης των Πανελληνίων, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις.

Αναφορικά με πότε μπορούν να γίνουν οι Πανελλήνιες, ώστε να μην μεταφερθούν τον Σεπτέμβριο, απάντησε πως «μετά τις 15 Ιουλίου είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει η έναρξη να είναι πριν από τότε. Προσπαθούμε να πάμε όσο πιο κοντά στον Ιούνιο γίνεται. Ο μόνος λόγος για να γίνουν τον Σεπτέμβρη οι εξετάσεις θα ήταν αν πει ο κ. Τσιόδρας ότι δεν πρέπει να υπάρξει συγχρωτισμός στην ίδια αίθουσα. Αν δεν το πει, δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ