Viral: Ιδού γιατί δεν βρίσκεις ποτέ στο σκοτάδι την πρίζα για τον φορτιστή


Ενώ ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται η πρίζα και ήδη την έχεις τσεκάρει με το χέρι σου, γιατί ποτέ δεν «κουμπώνει» ο φορτιστής;

Πόσες φορές μέσα στα σκοτάδια κι ενώ δεν κοιτάς έχεις προσπαθήσει να βάλεις το κινητό σου να φορτίσει; Μην μετράς, σίγουρα ξεπερνούν τα δάχτυλα και των δύο χεριών. Ενώ ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται η πρίζα, και ήδη την έχεις τσεκάρει με το χέρι σου, προσπαθείς μέσα στο σκοτάδι να την τοποθετήσεις χωρίς να κοιτάς.

Πρώτη προσπάθεια μάταιη, δεύτερη στέφεται από απόλυτη αποτυχία. Τρίτη φορά και τσεκάρεις ξανά με το χέρι σου πως η πρίζα βρίσκεται εκεί που την άφησες την τελευταία φορά. Δεν παραδίδεις τα όπλα και χωρίς να ανοίξεις φως ή να κοιτάξεις, προσπαθείς με το ένστικτό σου να βάλεις το κινητό σου για φόρτισμα.

Δυστυχώς όμως κάποιος έχει βαλθεί να σε τρελάνει –μάλλον είναι κάποια συνωμοσία πρίζας και σκοταδιού- και εσύ δεν τα καταφέρνεις. Προσπαθείς για μία τελευταία φορά κι ενώ έχεις βρει τη μία από τις δύο τρύπες εξακολουθείς να μη μπορείς να βάλεις κανονικά τον φορτιστή στην πρίζα.


Η λύση είναι μονόδρομος, ανοίγεις τα φώτα ή τον φακό του κινητού και βλέπεις δικαιωμένη πως η πρίζα είναι εκεί που προσπαθούσες τόση ώρα μάταια να βάλεις τον φορτιστή και δεν μπορούσες. Μα τι συνέβη όμως αφού τα έκανες όλα τόσο σωστά;

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral και το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορείς ποτέ να βρεις την πρίζα αν δεν κοιτάς.

Εμείς πάντως ταυτιστήκαμε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ