Κορονοϊός: Ρομά στην Κομοτηνή αγνόησαν τα μέτρα και έστησαν τρικούβερτο γλέντι αρραβώνων


Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε πριν από μερικές ημέρες σε οικισμό Ρομά στην Κομοτηνή, κατά τη διάρκεια ενός αρραβώνα

Αψηφώντας τους περιορισμούς και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορονοϊού, δύο νέοι αρραβωνιάστηκαν πριν από τέσσερα 24ωρα παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.

Μάλιστα ο πατέρας του γαμπρού κοιτώντας προς την κάμερα ζητά «συγγνώμη» από τον Δήμαρχο, καθώς ο γιος δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να πάρει την νύφη, λέγοντας πως αυτά είναι τα έθιμα των Ρομά, σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ.

Βλέποντας λοιπόν πολλοί άνθρωποι τις σκηνές αυτές, μαθεύτηκε στην πόλη. Τηλεφώνησε στον πατέρα του γαμπρού, που μιλάει στο βίντεο, τόσο ο Δήμαρχος Κομοτηνής όσο και ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας στην περιοχή, καθώς τον γνωρίζουν προσωπικά, αφού ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος ανέφερε πως αμέσως στάλθηκε αστυνομία. Όπως είπε, μετά την επικοινωνία που είχε με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του σταμάτησε αμέσως ό,τι γινόταν, καθώς η αστυνομία έφτασε μετά από ένα τέταρτο στο σημείο και δεν βρήκε κανέναν.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ