Αναγνώστης σε απελπισία: “Η πρώην σύζυγός μου δεν με αφήνει να δω το παιδί μου”


Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την πρώην σύζυγο μου που έχουμε ένα παιδάκι 2 χρονών. Τώρα με όλη αυτή την κατάσταση μου απαγορεύει να δω το παιδί μου επειδή ζουν με τους γονείς της που είναι σε ευπαθή ομάδα. Το παιδί έχω να το δω από τις 28 Φεβρουαρίου και το Σάββατο που ήταν να είμαστε μαζί βρέθηκα έξω από την οικία της.

Εννοείτε ότι δεν μου έβγαλε το παιδί και αφού την είχα ειδοποιήσει από την προηγούμενη μέρα κάλεσα το 100 για καταγραφή συμβάντος, και μετέβηκαν στο ΑΤ Λαγονησίου για να υποβάλω μήνυση στον Αξιωματικό Υπηρεσίας με το συμφωνητικό και αφού πρώτα ενημερώθηκα και από το όργανο τάξης αφού μάλιστα ρώτησε και ανώτερο του ότι δεν υπάρχει καμία οδηγία να μην βλέπουν οι γονείς τα παιδιά τους.

Αφού κατέθεσα την μήνυση έφυγα παρ όλα αυτά δεν κουνήθηκε κανείς…

Ένα ερώτημα έχω ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ;

Απελπισμένος Πατέρας Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ