Έλενα Ακρίτα: Άλλο ένα … “τυφλό χτύπημα” χωρίς “θύμα! (vid)


Το παρακάτω άρθρο έγραψε ο Δημήτρης Μάρκος:

Διάβασα το σχόλιο της κ. Ακρίτα όσον αφορά στα λεγόμενα της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου για το βίντεο με τον διεθνούς φήμης τενόρο Αντρέα Μποτσέλι, τον οποίον παρακολούθησε όλη η υφήλιος να ψάλλει Αναστάσιμους Ύμνους στο άδειο Ντουόμο στο Μιλάνο.

Το βίντεο έγινε viral προκαλώντας ρίγη συγκίνησης!

Η Μαρία Αναστασοπούλου, βλέποντας την εικόνα του τενόρου, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος, σχολίασε… «Είναι μία ασύλληπτη στιγμή, βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση του σώματος και από το βλέμμα του, βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…».

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για τη… στάση του σώματος και -προφανώς- όταν η στάση του σώματος “δηλώνει” ταπεινότητα, όπως “απαιτεί” η στιγμή, όταν νιώθεις το βάρος της ευθύνης, το σώμα “ακολουθεί” και μέρος του σώματος είναι το κεφάλι -τι να κάνουμε τώρα, να το ξεκολλήσουμε από το υπόλοιπο σώμα;- άρα κι αυτό χαμηλά θα κοιτάζει, ταπεινά … όπως “απαιτεί” η στιγμή!

Μέρος του κεφαλιού είναι -ανέκαθεν- και τα μάτια, άρα δεν μπορεί να εκφράζει ταπεινότητα το σώμα, το κεφάλι επίσης, αλλά τα μάτια να ακολουθούν… άλλη πορεία!

Να το κάνω ακόμη πιο… ξεκάθαρο:

Που είναι γραμμένο ότι ένας τυφλός άνθρωπος δεν μπορεί να έχει το βλέμμα του στραμμένο… ευθεία ή και προς τα πάνω;

Γιατί από το σχόλιο της κ. Ακρίτα κατάλαβα ότι … τυφλός σημαίνει κοιτώ πάντα χαμηλά, μόνο προς τα κάτω, δεν έχω τη δυνατότητα να σηκώσω κεφάλι, να έχω στραμμένο το βλέμμα στο συνομιλητή μου, «απαγορεύεται» να στρέψω το πρόσωπό μου άρα και τη ματιά μου προς τον ουρανό, να νιώσω, να αφουγκραστώ, να ονειρευτώ…

Σας παραθέτω το σχόλιο της Ακρίτα:

«Στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις», έγραψε η Ελενα Ακρίτα.

Άρα κατά την κ. Ακρίτα ο Ιταλός τενόρος… «κοιτούσε χαμηλά επειδή είναι τυφλός», άρα … ο τυφλός δεν μπορεί να κοιτά -να έχει το βλέμμα του- ευθεία ή -γιατί όχι- και προς τα πάνω!

Δηλαδή ήταν αυτός ένας σοβαρός λόγος για να μας απασχολήσει πάλι η κ. Ακρίτα, η οποία μοιάζει να ψάχνει εναγωνίως το επόμενο “θύμα” της, για να κερδίζει λεπτά δημοσιότητας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση… μάλλον αστόχησε και το νέο “τυφλό” χτύπημά της ήταν χωρίς “θύμα”!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ