Κορονοϊός: Δείτε LIVE την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας από τον Σ. Τσιόδρα και το Ν. Χαρδαλιά

Κορονοϊός: Δείτε live την ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας στο υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους κ. Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, έχουν αναλάβει την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν τις εξελίξεις για την αποκλιμάκωση των μέτρων περιορισμού που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19», ανέφερε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.gr.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, «αν συνεχίσουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα, τότε θα είμαστε σε θέση πολύ σύντομα να συζητήσουμε την αποκλιμάκωσή τους. Αντίθετα, αν κάνουμε τώρα τις λάθος επιλογές, αυτό θα πάει σημαντικά πίσω την προσπάθειά μας και θα ακυρώσει ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δεν απέκλεισε τη λήψη αυστηρότερων μέτρων τις επόμενες ημέρες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα, αν κριθεί αναγκαίο. «Τα πάντα είναι δυναμικά», τόνισε με νόημα.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν ή κάποιοι από αυτούς να παραμείνουν μετά το τέλος της πανδημίας.

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Είναι εκτός κάθε λογικής αυτή η συζήτηση. Αντίθετα ό,τι κάνουμε τώρα το κάνουμε για να γυρίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονική μας ζωή», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ