Καλαμάτα: Συλλήψεις ατόμων με… σαΐτες και μπαρούτι

Σε συλλήψεις ατόμων που συμμετείχαν στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, προχώρησαν οι αρχές.

Στη σύλληψη τριών ατόμων που συμμετείχαν στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, προχώρησαν οι αρχές, λίγες μέρες πριν το Μεγάλο Σάββατο και την Ανάσταση.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία, πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις και δικογραφίες. Η μια αφορά έναν 48χρονο και η άλλη δύο 27χρονους Καλαματιανούς. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας ερεύνησαν τις αποθήκες ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων.

Σε αυτή που χρησιμοποιούσε ο 48χρονος βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν: 69 σαΐτες, οι 16 χρησιμοποιημένες, οι 43 κενές περιεχομένου και 7 έτοιμες προς χρήση, 3 μεταλλικά δοχεία με μπαρούτι, συνολικού βάρους 30.500 γραμμαρίων και πλαστικό δοχείο με 11 λίτρα πετρέλαιο.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στην αποθήκη των δύο 27χρονων, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν: 16 σαΐτες έτοιμες προς χρήση, δύο δοχεία με μπαρούτι, συνολικού βάρους 12.200 γραμμαρίων και πλαστικό δοχείο με 2.900 γραμμάρια πετρέλαιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Καλαμάτας και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here