Θρήνος στον Βόλο: Πέθανε ο 37χρονος Χρήστος Σούρλας


Σοκ στον Βόλο από αιφνίδιο θάνατο νέου ανθρώπου – Βολιώτης ηλικίας 37 ετών βρέθηκε νεκρός στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του σπιτιού του από την ίδια του τη μητέρα.

Πρόκειται για τον Χρήστο Σούρλα, ο οποίος εργαζόταν στο τσιπουράδικο «Του Βόλου», που διατηρούσε με τον αδερφό του στη Νέα Δημητριάδα. Μάλιστα, είναι ο πέμπτος νεαρός Βολιώτης που φεύγει αιφνίδια από τη ζωή από τις 19 Μαρτίου.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 8 το απόγευμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από απεγνωσμένες κλήσεις για βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άτυχο νέο εντόπισε χωρίς αισθήσεις στο ασανσέρ η μητέρα του. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όμως μάταια. Είχε ήδη εκπνεύσει όταν παρελήφθη από το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να διενεργεί προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και χαρακτήρισε τον θάνατο αιφνίδιο. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θρήνος στα social media

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε σάλο χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 37χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός, από τους πλέον ένθερμους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και μέλος των Αustrian Boys.

Φίλοι και γνωστοί τού άτυχου άνδρα συγκλονισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Η σελίδα του είχε κατακλυστεί από μηνύματα θλίψης φίλων και γνωστών του, που εξέφραζαν τον ανείπωτο πόνο τους για τον χαμό του.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο ίδιος ο Χρήστος μόλις πριν από δύο μέρες από την προσωπική του σελίδα στο fb αποχαιρετούσε φίλο του που «έφυγε» αιφνιδίως.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις ανέφεραν: «Γιατί ρε Ζήκο, γιατί ρε Χρηστάρα γιατί μας άφησες τόσο νωρίς αγόρι μου γιατί; Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά τα λόγια είναι περιττά μόνο θλίψη και στενοχώρια, τι να πρωτοθυμηθούμε με σένα ρε Χρηστάρα, τόσες εκδρομές, τόσες λύπες, τόσες χαρές…. Ζήκο αδερφέ μας μια ζωή θα σε θυμόμαστε καλό παράδεισο παλικάρι μου καλό παράδεισο ψυχάρα !!» έγραψε συντετριμμένος ο Ρ.Η., ενώ ο Β.Ξ σημείωνε: «Συλλυπητήρια για τον αδερφό. Κρίμα και άδικο τόσο νέα παιδιά να μας αφήνουν».

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια ενός δικού μας παιδιού που μόλις έφυγε από την ζωή.. Καλό ταξίδι ΧΡΗΣΤΑΡΑ… Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.. Α ρε π….. ζωή.. Τα καλύτερα παιδιά παίρνεις.. Συνέχισε να τραγουδάς για την καψούρα σου από το κλαμπ του παραδείσου μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια που έφυγαν νωρίς.. Θα σε θυμόμαστε για πάντα!!ΖIKOS -1», έγραψαν οι Αustrian Boys.

Πάντως μέσα σε ένα μήνα έφυγαν εντελώς πρόωρα από τη ζωή άλλοι τέσσερις Βολιώτες, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία.

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια «στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Σούρλα, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 38 ετών από την ζωή τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς. Ο Χρήστος ήταν ενεργό μέλος των Austrian Boys, του οπαδικού μας κινήματος, και ακολουθούσε την αγαπημένη μας ομάδα πάντα με χαμόγελο. Καλό ταξίδι Χρήστο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλή αντάμωση με τα άλλα παλικάρια μας στην “ερυθρόλευκη” κερκίδα του Παραδείσου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ