Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο 73χρονος που νίκησε τον Covid 19

Το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας μεταφέρει ένας 73χρoνος, στο MEGA που έδωσε την δική του μάχη με τον κορωνοϊό και βγήκε νικητής

Είναι η στιγμή που ο 73χρόνος Γιώργος Χαντόλιας, βγαίνει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μετά από 15μέρες μάχης με τον κορωνοϊό.

Γιατροί και νοσηλευτές τον χειροκροτούν καθώς μεταφέρεται στην παθολογική κλινική.

Από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, μίλησε στο MEGA για την περιπέτειά του.

«Το ξεπέρασα πάντως είμαι πάρα πολύ καλά χάρη των παιδιών που είναι εδώ μέσα. Χαλάλι τους, μπράβο τους, ο Θεός να τους δίνει δύναμη και την σημερινή ημέρα και την αυριανή που έρχεται. Αυτό έχω να πω μόνο. Χίλια, χίλια, χίλια μπράβο, σε όλο το προσωπικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον κ. Γιώργο οι νοσηλευτές και οι γιατροί είναι οι ήρωές του. Είναι οι άνθρωποι που του έσωσαν την ζωή. Δεν τον αφήνουν μόνο ποτέ. Λίγο πριν την Ανάσταση είναι η μόνη του παρέα.

Ο ίδιος ακόμη προσπαθεί να καταλάβει πως κόλλησαν τον ιό με τη σύζυγός του, καθώς δεν βγήκαν από το σπίτι, παρά μόνο μια φορά που πήγαν σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Γιώργος δεν βιάζεται να αρχίσει τις βόλτες μόλις πάρει εξιτήριο. Θέλει απλά να επιστρέψει σπίτι του. Μέχρι τότε ξέρει ότι θα έχει την φροντίδα και την παρέα των γιατρών και των νοσηλευτών στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ