Από τα χαλαρά μέχρι τα πιο «αυτοκαταστροφικά» ζώδια. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!


Σε διαδικτυακή έρευνα αρκετά πρόσωπα κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποια ζώδια πιστεύουν ότι παίρνουν χαλαρά τις σχέσεις και ποια λειτουργούν καταστροφικά ή και… αυτοκαταστροφικά.

Η τελική κατάταξη σίγουρα θα σε εκπλήξει, κυρίως για τη θέση που κατέλαβαν κάποια που φαίνονται πολύ άνετα και cool. Μπορείς πάντα να πεις τη γνώμη σου κι εσύ μέσω σχολίου. Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού ο Σκορπιός θεωρείται το πλέον αυτοκαταστροφικό ζώδιο, ικανό να απογειώσει τη σχέση και να τη βυθίσει στα τάρταρα, αν τον πιάσει ο αρνητισμός και η ζήλια και η απολυτότητά του. Εννοείται ότι έχει την καταστροφική δύναμη μιας πυρηνικής βόμβας και δεν καταστρέφει μόνο τον εαυτό του, αλλά και όποιον βρίσκεται στο πλευρό του.

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν κολλάει με ένα πρόσωπο δεν κάνει πίσω. Θα επιμείνει μέχρι να το κατακτήσει. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζει και γίνεται κτητικός, αφήνει τα πάθη του να τον κυριεύσουν, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ασφυξία στο πρόσωπο που είναι μαζί του και να καταστρέψει τη σχέση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φαινομενικά, ένας Δίδυμος είναι ανάλαφρος, ενεργητικός και ζωντανός άνθρωπος. Προβάλλει μια εικόνα θετικότητας και απεριόριστης ενέργειας. Εν τούτοις, εσωτερικά, απλά, «ξεσκίζει» τον εαυτό του και αγωνίζεται συνεχώς με το άγχος, την ανασφάλεια και τη δυσπιστία ροκανίζοντας σιγά-σιγά τη σχέση του. Στο τέλος την καταστρέφει μόνος του, με το να απιστεί.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή, όταν είναι φρέσκια η σχέση, όλα τα κάνει τέλεια. Είναι εξαιρετικός σύντροφος, μέσα στον ενθουσιασμό και τη χαρά. Όταν όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, αρχίζει να κυριεύεται από ανασφάλειες, τα παίρνει όλα προσωπικά να προσπαθεί να κυριαρχήσει και να προβάλλει απαιτήσεις για να νιώσει μοναδικός, που από ένα σημείο και μετά θα προκαλέσει προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ως επί το πλείστον, είναι ένας ευαίσθητος και συντηρητικός άνθρωπος, όπως και αρκετά εκφραστικός με τα συναισθήματά του και έτσι ο σύντροφός σου πάντα ξέρει πού βρίσκεται. Ωστόσο, έχει την τάση να μαζεύει απωθημένα και πίκρες, οπότε οι καβγάδες και οι διαφωνίες με τον σύντροφό του σύντομα θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο χειρότερος εχθρός του είναι ο ίδιος του ο εαυτός, όταν πρόκειται για ερωτικά και σχέσεις. Ενώ ξέρει πώς να χειριστείτε την κατάσταση στο αρχικό της στάδιο, το μυαλό του πάντα στο τέλος τον προδίδει. Έχει την τάση να σκέφτεται και να αναλύει υπερβολικά τα πράγματα και καταλήγει να παγώνει κάθε συναίσθημα μέσα του.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι το συνώνυμο της σεξουαλικότητας. Ερωτεύεται αρκετά συχνά και είναι ανοιχτός στο να μοιραστεί συναισθήματα αγάπης. Ωστόσο, αυτό που καταστρέφει τελικά τις σχέσεις του είναι η αδυναμία του να κάνει υπομονή. Θέλει τα πάντα να εξελίσσονται γρήγορα, όμως τους ρυθμούς του είναι δύσκολο να τους ακολουθήσει το ταίρι του και τελικά βαριέται.

ΖΥΓΟΣ
Αυτοκαταστροφικός ή καταστροφικός δε θα μπορούσε με τίποτα να χαρακτηριστεί. Ξέρει πώς να κάνει έναν έρωτα να κρατήσει, είναι άνθρωπος των σχέσεων, απλά δε δείχνει την ανάλογη πυγμή. Εξ αιτίας της αναποφασιστικότητάς του, συχνά επηρεάζεται από τον κοινωνικό του περίγυρο και καταλήγει σε λάθος επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι αξιόπιστος, σταθερός και έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάθε πίεση ή δυσκολία στη σχέση. Χρησιμοποιεί κατά περίπτωση και το μυαλό και την καρδιά του και όταν βρίσκει θερμή ανταπόκριση από το ταίρι του, είναι πραγματικά χαρούμενος. Το μόνο λάθος του είναι ότι φοβάται ότι όλο το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» και σκέφτεται απαισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που τον κάνει πραγματικά καλό σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμος σε εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Το μόνο εμπόδιο που συναντά είναι ότι όλα αυτά μεταφράζονται ως «αδιαφορία», κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όταν είναι ερωτευμένος ο Τοξότης είναι ευτυχισμένος, χαρούμενος και αισιόδοξος και αυτά τα συναισθήματα μεταφέρει και στο ταίρι του. Εκπέμπει θετικά vibes κάτι που είναι αναζωογονητικό, απλά πρέπει να έχει μια επαφή με την πραγματικότητα και να μη νομίζει ότι οι σχέσεις είναι εύκολες.

ΙΧΘΥΕΣ
Από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού είναι το πιο χαλαρό στις σχέσεις. Είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, συναισθηματικός και γνωρίζει πώς να εκφράσει την αγάπη του στο έτερο ήμισυ. Επίσης, ξέρει πώς να αποφεύγει υφάλους και να ηρεμεί τα πράγματα. Λίγο προσοχή μόνο με τη χαλαρότητα γιατί μπορεί να φέρει βαρεμάρα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ