Κορονοϊός: Τραγική εξέλιξη! Ο 35χρονος από τη Θεσσαλονίκη το νεαρότερο θύμα στην Ελλάδα


Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, ο θάνατος 35χρονου άνδρα από τον κορονοϊό.

Το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να μην είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα υπέκυψε από τον κορονοϊό.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου και δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό και σήμερα το πρωί κατέληξε.

Ο 35χρονος αποτελεί το νεαρότερο θύμα από τον Covid-19 στην Ελλάδα, από τη στιγμή που η πανδημία έφτασε στη χώρα μας, όμως το γεγονός πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα προβληματίζει ιδιαίτερα τους ειδικούς.

Η κατάσταση όμως της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία το Μεγάλο Σάββατο και μπήκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» με πνευμονία, με το πρώτο τεστ για τον κορονοϊό να βγαίνει άκυρο.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Έφτασαν τους 119 οι νεκροί στην Ελλάδα – Υπέκυψαν 35χρονος και 75χρονος

Κορονοϊός: Η επόμενη μέρα της καραντίνας – Πότε και πώς θα αρθούν τα μέτρα – Εβδομάδα αποφάσεων

Κορονοϊός: Τι συμβαίνει με τα αντισώματα των Ελλήνων; Τα ευχάριστα νέα για τη χώρα μας και τα τεστ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μπει άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, διασωληνωμένος, ενώ το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για τον Covid-19 βγήκε θετικό.

Τελικά, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης, αφήνοντας πίσω του μια σύζυγο και ένα παιδί.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ