Ο Πλωτάρχης ε.α. Παναγιώτης Σταμάτης κατέθεσε μήνυση για τον θάνατο του 14χρονου Βαγγέλη στον Ισθμό Κορίνθου


Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης ζητεί να μπει ο τραγικός θάνατος του 14χρονου το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στον Ισθμό της Κορίνθου ο απόστρατος Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης

Ο απόστρατος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι οι οποίοι, κατά τους ισχυρισμούς του, έδρασαν από κοινού και με δόλο και να τους αποδοθούν οι ευθύνες, όπως είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Όπως αναφέρει ο κ. Σταμάτης στις όχθες της Διώρυγας (στα πρανή) και ειδικά σε κατοικημένες περιοχές δεν υπάρχουν μέτρα ασφάλειας, προστατευτικές μπάρες ή ενδεικτικές προειδοποιητικές και απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης και προσέλευσης σε επικίνδυνη περιοχή.

Επιπλέον, τονίζει πως η εταιρία που διαχειρίζεται τη διώρυγα του Ισθμού, όφειλε να έχει λάβει όλα τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα, όπως είναι η περίφραξη, η σηματοδότηση με απαγορευτικές πινακίδες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέτρο για τη μη δυνατότητα προσέγγισης ανθρώπων, στις άκρες της διώρυγας και από τι δύο πλευρές της.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο αγόρι έπεσε στο κενό, από ύψος περίπου 60 μέτρων, την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ