ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Σαν σήμερα το 2013, η Αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα, έχασε τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας

Σαν σήμερα το 2013, η Αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα, έχασε τη ζωή της παρασυρόμενη από διερχόμενο όχημα, ενώ εκτελούσε υπηρεσία ρύθμισης κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας & Αγίου Δημητρίου

Ήταν πρωί της 23ης Απριλίου του 2013, όταν η 41χρονη αρχιφύλακας στην Τροχαία Κηφισιάς, ανέλαβε, όπως κάθε ημέρα, υπηρεσία και κλήθηκε να επιχειρεί επί της διασταύρωσης της λεωφόρου Κηφισίας και Αγίου Δημητρίου. Τότε και ενώ είχε περάσει πάνω από μισή ώρα που η τροχονόμος ρύθμιζε, ομαλά, τη κυκλοφορία των οχημάτων, ένα μαύρο αυτοκίνητο έπεσε πάνω της, κόβοντας, ακαριαία, το νήμα της ζωής της.

Γεννήθηκε το 1972 και υπηρετούσε στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς.

Ποια ήταν η άτυχη τροχονόμος Αδαμαντία Σιάφλα;

Ήταν Νοέμβριος του 1992 όταν για πρώτη φορά η 20χρονη τότε Αδαμαντία Σιάφλα ανέλαβε να ρυθμίσει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας.
Νεαρή τότε αστυφύλακας, είχε χτίσει όλη τη ζωή και τα όνειρά της στην προοπτική που της έδινε η Αστυνομία.

Το πρωί της 23ης Απριλίου 2013, ήταν η τελευταία φορά που στα 41 της πλέον χρόνια έφυγε από την Τροχαία της Κηφισιάς για να μεταβεί στη μοιραία διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου και ρύθμιζε την κυκλοφορία διευκολύνοντας τους οδηγούς να πάνε στη δουλειά τους.

Γεννημένη το 1972 στο Αίγιο και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η άτυχη αρχιφύλακας, που μπήκε το 1991 στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως μετά την αποφοίτησή της έγινε τροχονόμος.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ