Κορονοϊός: Τραγωδία με γυναίκα που γέννησε και πέθανε από τη νόσο χωρίς να αγκαλιάσει το παιδί της


Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις:  Μια ακόμα τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο κορονοϊός σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αλλά και οι θάνατοι από τον Covid-19 να αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει.

Μέσα στο απόλυτο χάος που βρίσκεται ο πλανήτης, υπάρχουν αρκετές τραγικές ιστορίες, απο αυτές που δεν τις χωρά ο ανθρώπινους νους.

Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή της 29χρονης Fozia Hanif, η οποία γέννησε τον γιο της Ayaan, αλλά στη συνέχεια νόσησε από κορονοϊό και τελικά υπέκυψε στη νόσο, μην έχοντας ούτε μία ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια της το παιδί της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», η άτυχη γυναίκα μπήκε σε ΜΕΘ αμέσως μετά τη γέννα, σε νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, και έξι μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, χωρίς να προλάβει να αγκαλιάσει το μωρό της.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Συναγερμός για τις υγειονομικές «βόμβες» στις δύο κλινικές – Έρευνα για κακουργήματα

Κορονοϊός: Θετικά νέα! Έγινε η πρώτη δοκιμή εμβολίου στην Ευρώπη

Κορονοϊός – Σας αφορά: Οι τρεις συνθήκες του καιρού που αποδυναμώνουν τον φονικό ιό

Ο άνδρας της, Wajid Ali περιέγραψε στο ITV News το πως έγιναν τα πράγματα: «Ήταν πολύ ευτυχισμένη, είχε στα χέρια της τη φωτογραφία του μωρού που της είχαν τυπώσει οι νοσοκόμες. Την κρατούσε κι έλεγε “κοιτάξτε, είναι το μωρό μας΄, σύντομα θα πάμε σπίτι”. Ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα».

Η άτυχη γυναίκα ανέβασε πυρετό τον Μάρτιο και το προσωπικό του νοσοκομείου που επισκέφθηκε την κράτησε για επιπλέον τεστ, έπειτα από μία εξέταση ρουτίνας, καθώς ήταν έγκυος.

Παρότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό πήρε εξιτήριο για το σπίτι της, όμως επέστρεψε εσπευσμένα καθώς η κατάστασή της χειροτέρεψε και χρειάστηκε να συνδεθεί με αναπνευστήρα. Τρεις εβδομάδες μετά τη διάγνωσή της με κορονοϊό η νεαρή γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ