Πέτσας για Τσίπρα: Ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο


Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή εναντίον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατηγορώντας τον ότι προσβάλλει όλους τους Έλληνες.

Η ανακοίνωση του κ. Πέτσα:

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί.
Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πανδημία, είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αφού κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δραπέτευσε από την Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή, επανέλαβε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απομάκρυνση του υπουργού Εργασίας λόγω του φιάσκου με τα voucher των επιστημόνων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αφού κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δραπέτευσε από την Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή, επανέλαβε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απομάκρυνση του υπουργού Εργασίας λόγω του φιάσκου με τα voucher των επιστημόνων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ