Η ανάρτηση του Μπακογιάννη για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Κώστας Μπακογιάννη για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ο δήμαρχος της Αθήνας κάνει λόγο για «μια υπέροχη μέρα που όλοι οι Αθηναίοι δεν θα ξεχάσουμε», αναφερόμενος στην κινητή μουσική πλατφόρμα που σκόρπισε αισιοδοξία και ελπίδα τους πολίτες.

Ο κ. Μπακογιάννης λέει επίσης ένα «μεγάλο ευχαριστώ στην μοναδική Alkistis Protopsalti Official, στον Θωμά, στον Πέτρο, στον Παντελή και στην Τώνια για την αισιοδοξία, τα χαμόγελα και τη χαρά που προσέφεραν από τον δρόμο με αγάπη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων κλείνει το μήνυμά του με τη φράση: «Η μουσική ενώνει, δεν διχάζει ποτέ».

Στις επικρίσεις που δέχτηκε μετά από τη συμμετοχή της σε κινητή συναυλία και την ερμηνεία της πάνω σε φορτηγό που γύρισε την Αθήνα απάντησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η κινητή αυτή συναυλία έλαβε αρκετά θετικά σχόλια αλλά και επικρίσεις σε κοινωνικά δίκτυα και δημοσιεύματα του Τύπου.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ένα «συγκλονιστικό πρωινό τρίωρο» στις γειτονιές της Αθήνας και υπογράμμισε πως η «μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλισαν από τα μπαλκόνια, τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας…».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Το δικό μου «ευχαριστώ»σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία :Γιατρούς , νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες ,στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν»και αντέχουν … Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό!

Ηταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς … και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε …Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας …με τραγούδια και δάκρυα χιαστή …

Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου …Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris
τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία.

«Απ το δρόμο με αγάπη»

Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!!

Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς.

Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικης, συνεχιζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων .Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ