Θλίψη στη δημοσιογραφία – Πέθανε ο Γιώργος Πιαντές


Έφυγε σε ηλικία 65 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Γιώργος Πιαντές. Ο Γιώργος Πιαντές ήταν η ψυχή των συγκεντρώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλε τα μέγιστα στο στήσιμο του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινου.

Με καταγωγή από το Ρωμανού Λήμνου ο Γιώργος Πιαντές πέθανε σε ηλικία 65 ετών μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Εντάχθηκε στην Αριστερά σε πολύ νεαρή ηλικία. Μέλος του ΚΚΕ και κατόπιν του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Πιαντές υπήρξε ένας από τους πιο ανιδιοτελείς και ακούραστους αγωνιστές του κόμματος. Οπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοινωσή του ο ρόλος του στην ίδρυση και την καθημερινή λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» ήταν καταλυτικός».

«Μέλος του Δ.Σ. της Left Media Α.Ε., πρόσφερε όλες τις δυνάμεις του και ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Και, βεβαίως, ήταν η ψυχή όλων των εκδηλώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του, φροντίζοντας με μεράκι την παραμικρή λεπτομέρεια που απαιτείται» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Βάσω, στα παιδιά του, Κώστα και Βασίλη και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ