Τραγωδία: Ήπιε απολυμαντικό για προστατευθεί από τον κορονοϊό και πέθανε


Ο 45χρονος Barıs Cimen στην Τουρκία πέθανε έπειτα από κατανάλωση αιθανόλης και απολυμαντικού στην προσπάθειά του να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Η μητέρα του και η αδελφή του που διαπίστωσαν αμέσως την αδιαθεσία του, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς έχασε τη ζωή του, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των θανάτων από κορονοϊό στην Τουρκία έχει φτάσει τις 2.805 ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 110.130.

Η επιδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, φαίνεται να μπαίνει σε μια πορεία αποκλιμάκωσης στην Τουρκία. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η καμπύλη σιγά σιγά «επιπεδοποιείται», σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Υγείας Φαχρετίν Κοτζά και η Άγκυρα ήδη ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αρχίσει να χαλαρώνει σταδιακά μετά το Ραμαζάνι, δηλαδή στα τέλη Μαΐου, τα περιοριστικά μέτρα που έχει θέσει σε ισχύ. Όμως κατά πολλούς, ένα πολύ σοβαρότερο πρόβλημα αναμένεται να κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα, αυτό της οικονομίας.

Πολλοί Τούρκοι αναλυτές έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την επικείμενη σοβαρή οικονομική κρίση, που όλοι αναμένουν και η οποία μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ