Κορονοϊός: Ποιοι υφυπουργοί θα εξειδικεύσουν την άρση των περιοριστικών μέτρων


Κορονοϊός: Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη κατά την οποία υφυπουργοί της κυβέρνησης θα προχωρήσουν σε αναλυτική εξειδίκευση των μέτρων για τον τομέα ευθύνης τους.

Λίγες ώρες έχουν μείνει έως το διάγγελμα με τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (28/4) στις 18:00 το απόγευμα με τον πρωθυπουργό να σκιαγραφεί τους βασικούς άξονες του σχεδίου για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA οι ανακοινώσεις αναμένεται να κινηθούν σε «συντηρητικό πλαίσιο». Σημειώνεται ότι μετά το διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν ο λομωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης καθώς επίσης και τέσσερις ακόμη υπουργοί οι οποίοι θα προχωρήσουν στην εξειδίκευση της άρσης των απαγορεύσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, στην ενημέρωση θα συμμετέχουν ο Νίκος Παπαθανάσης -υφυπουργός Ανάπτυξης- που θα κάνει τις ανακοινώσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ο Θοδωρής Λιβάνιος -υφυπουργός Εσωτερικών- που θα αναφερθεί στα βήματα για την επαναλειτουργία του δημόσιου τομέα, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που κάνει τις ανακοινώσεις για τα Μέσα Μεταφοράς, καθώς επίσης και ο Άκης Σκέρτος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για το κυβερνητικό έργο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ