ΗΠΑ: Ντοκιμαντέρ η περιοδεία της Μισέλ Ομπάμα για το βιβλίο της Becoming


Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις: Η περιοδεία της Μισέλ Ομπάμα για την προώθηση των απομνημονευμάτων της, που εξέδωσε το 2018 με τίτλο “Becoming”, έγινε ντοκιμαντέρ και θα προβληθεί στο Netflix.

Το “Becoming”, μια ματιά στο παρασκήνιο της περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ σε 34 πόλεις, θα προβληθεί την 6η Μαΐου, ανακοίνωσαν σήμερα η Μισέλ Ομπάμα και το Netflix.

Η περιοδεία, το 2019 και το 2020, περιλάμβανε δημόσιες εκδηλώσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπου η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ συνομιλούσε με το κοινό και προσωπικότητες, όπως η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ και ο ηθοποιός Στίβεν Κόλμπερτ.

«Οι μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας, όπου συναντήθηκα και συνδέθηκα με ανθρώπους σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι αυτά μου μοιραζόμαστε είναι βαθιά και πραγματικά…» είπε η Ομπάμα.

Το βιβλίο “Becoming”, όπου η Ομπάμα έγραψε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και την πολιτική, έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ