Κορονοϊός – Η ΟΛΜΕ προειδοποιεί: Να μη γίνουν πείραμα τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου


Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος για το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ανοίξει τα σχολεία: «Να μη γίνουν πείραμα τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, ώστε να μην έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα τον Σεπτέμβρη που αναμένεται δεύτερη έξαρση. Το θέμα είναι να μη νοσήσουν τα παιδιά».

«Θα ανοίξουν χιλιάδες σχολικές μονάδες, το ζήτημα θα είναι ουσιαστικό, ακόμα και 4 με 5 κρούσματα που στατιστικά δε θα είναι θέμα, κοινωνικά θα υπάρξει προβληματισμός, καθώς θα μπουν σε καραντίνα, μαθητές, καθηγητές γονείς κτλ» είπε χαρακτηριστιά ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, προσθέτοντας ότι η ΟΛΜΕ δεν γνωρίζει τίποτα για τα σενάρια που επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας.

«Είχαμε μηδενική ενημέρωση. Ό,τι βλέπατε, βλέπαμε. Δεν είναι σωστό εμείς που θα ανοίξουμε τα σχολεία και στις 11 και στις 18 Μαΐου να μην γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι».

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν διάφορες διαρροές για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων: «Ότι θα λειτουργούν με μια περιοδικότητα: σήμερα η πρώτη τάξη, αύριο η δευτέρα κ.ο.κ. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ληφθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα για να υπάρξει απόλυτη προφύλαξη» σημείωσε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ