Σαββόπουλος για Πρωτοψάλτη: Μπράβο για την πρωτοβουλία – Τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Σαββόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, ύστερα από όσα σχόλια που διατυπώθηκαν, για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Από τον Δρόμο με αγάπη», το περασμένο Σάββατο στους δρόμους της Αθήνας.

«Μπορεί να υπήρξε ίσως μια αβλεψία με εκείνη την μάζωξη έξω από το Μαξίμου αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία αυτής της πρωτοβουλίας» σημείωσε και στο τέλος απηύθυνε έκκληση στο Υπουργείο Πολιτισμού να μεριμνήσει για τους καλλιτέχνες, των οποίων οι συναυλίες και live εμφανίσεις ακυρώθηκαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο στην Άλκηστη για την πρωτοβουλία της. Μπορεί να υπήρξε ίσως μια αβλεψία με εκείνη την μάζωξη έξω απ το Μαξίμου αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία αυτής της πρωτοβουλίας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και γύρισε τους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας- τρεις ώρες non stop- από καρότσα φορτηγού, για να ψυχαγωγήσει και να ανεβάσει το ηθικό των συμπολιτών της που λόγω πανδημίας εγκαταβιούν έμφοβοι και περίκλειστοι στα τετραγωνικά τους και τους εξώστες τους πολύ καιρό τώρα.

Κυρίως όμως, με την ωραία αυτή χειρονομία της, μας υπενθύμισε ότι τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς και όχι του ατομικισμού. Ευχαριστώ λοιπόν και εγώ την Άλκηστη για την γενναιοδωρία της και προτείνω στους Δήμους και στους πολιτιστικούς συλλόγους να ενθαρρύνουν ή και να προγραμματίσουν ανάλογες εκδηλώσεις για το Καλοκαίρι.

Τελειώνοντας θα ήθελα να παρακαλέσω το Υπουργείο Πολιτισμού να σκεφτεί σοβαρά για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα των μουσικών και των συνεργατών τους, που με ακυρωμένες όλες τις μουσικές εκδηλώσεις από τον περασμένο Φλεβάρη μέχρι άγνωστο πότε, άραγε πως θα αντέξουν; Πως θα ζήσουν;».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ