ΟΠΚΕ και Ασφάλεια εξιχνίασαν ληστείες πεζών στην Αγ. Βαρβάρα

Εξαρθρώθηκε, από το Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και τα ΟΠΚΕ, εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά ληστείες και διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Συνελήφθη, την 30-4-2020 στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας και της ΟΠΚΕ, ημεδαπός ως μέλος της ανωτέρω συμμορίας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, δύο επιπλέον μέλη της συμμορίας.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η ανωτέρω σπείρα είχε αναπτύξει δράση, τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και του Χαϊδαρίου. Διέπραττε συστηματικά ληστείες σε βάρος πεζών στους οποίους ασκούσαν σωματική βία και απειλούσαν με μαχαίρι ή με ρίψη πέτρας. Επιπλέον διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων.

Εξιχνιάσθηκαν, έξι ληστείες σε βάρος πεζών, τέσσερις διαρρήξεις σε οικίες και δύο κλοπές οχημάτων.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, ενώ και τα τρία μέλη της συμμορίας έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here