Κιμ Γιόνγκ Ουν: Νέα θεωρία – «Σκηνοθέτησε» τον θάνατό του

O πραγματικός λόγος της εξαφάνισης του Κιμ Γιόνγκ Ουν τις προηγούμενες εβδμάδες, αποκαλύφθηκε από ρεπόρτερ του Sky News Αυστραλίας, που έχει γνώση της κατάστασης στη Βόρεια Κορέα.

‘Οπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, ο λόγος αυτός ενδέχεται να φανερώνει τις «εκδικητικές τάσεις» του Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Συγκεκριμένα, ο James Morrow σε τηλεοπτική του τοποθέτηση, ανέφερε ότι η 20ημερη εξαφάνιση του Ουν ήταν μια «απάτη κι ένας κλασικός σταλινικός ελιγμός».

Σύμφωνα με τον Morrow, η απουσία του Βορειοκορεάτη πολιτικού είναι σκηνοθετημένη από τον ίδιο και το επιτελείο του, για να διαπιστώσει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί στον κύκλο του.

Ο Κιμ μπορεί να επέλεξε να «μείνει στην αφάνεια και στο περιθώριο» για να δει πώς η ελίτ της Βόρειας Κορέας θα αντιδρούσε στις φήμες ότι είχε πεθάνει.

Αυτή η αναφορά του Morrow προέκυψε εν μέσω ανησυχίας από τους εμπειρογνώμονες της Βόρειας Κορέας ότι ο Κιμ θα προχωρήσει τώρα σε μια «φρικτή φάση δολοφονιών» ως τρόπο εκκαθάρισης της παλιάς φρουράς της Πιονγκγιάνγκ.

Ο Morrow εξήγησε: «Αυτό που πιθανότατα συνέβη είναι ότι οι φήμες για τον θάνατό του ήταν υπερβολικές. Αποφάσισε να το κάνει αυτό, να κινηθεί υπόγεια και να δει ποιος θα προσπαθούσε να πάρει την εξουσία σε περίπτωση θανάτου του. Υποψιάζομαι ότι θα δούμε μερικές εκκαθαρίσεις στη Βόρεια Κορέα πολύ σύντομα».

Πηγή: express.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here