Βροχή οι σφαίρες στο Μενίδι – Βρήκαν κι άλλη αστυνομικοί


Δεν έχουν τελειωμό οι αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι. Καθημερινά οι αστυνομικές Αρχές συλλέγουν από οικίες σφαίρες, με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση

Πριν λίγη ώρα, άντρες του Α.Τ. Αχαρνών, πήγαν μετά από καταγγελία δημότη επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, όπου περισυνέλεξαν άλλη μια αδέσποτη σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στον φωταγωγό οικίας.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σφαίρα πριν λίγο, βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή της Αυλίζας. Ένα σημείο όπου κατά καιρούς έχει απασχολήσει μιας και βρίσκονται δεκάδες σπίτια Ρομά. Από την περιοχή της Αυλίζας είχε φύγει η αδέσποτη σφαίρα που σκότωσε πριν σχεδόν τρία χρόνια τον 11χρονο Μάριο, την ώρα που βρισκόταν στη γιορτή του σχολείου του (θυμηθείτε το περιστατικό ΕΔΩ).

Αγανακτισμένοι οι πολίτες φοβούνται τα χειρότερα

Αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι με την πλήρη ανομία των Ρομά που σπέρνουν τον πανικό πυροβολώντας αδιακρίτως στον αέρα είναι οι κάτοικοι του Μενιδίου. Μάλιστα, η τελευταία μόδα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάνει λόγο για τα αυτοσχέδια βίντεο που φτιάχνουν επιδυκνείωντας τα κατορθώματά τους στη δημοφιλή (και στους Ρομά) εφαρμογή TIK TOK. Εκεί, νεαροί Ρομά πυροβολούν με δεκάδες σφαίρες αδιακρίτως στον αέρα καταγράφοντας με τα κινητά τους και κατόπιν τα δημοσιεύουν στην εφαρμογή.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε πριν λίγο το Policenews από την αδέσποτη σφαίρα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μενίδι:

Πριν λίγες ημέρες: Αδέσποτες σφαίρες σφήνωσαν σε ποδήλατο μικρού παιδιού – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 3.5χρονου κοριτσιού, σήμερα το πρωί βρήκε στο μπαλκόνι της σφαίρα που διαπέρασε το παιδικό ποδήλατο καταστρέφοντας τη ρόδα του.

Μάλιστα και σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, η σφαίρα τρύπησε την τέντα του μπαλκονιού, διαπέρασε τη ρόδα του ποδηλάτου που βρίσκεται ακριβώς έξω από το δωμάτιο του μικρού παιδιού και κατέληξε στα πλακάκια.

Το ευτύχημα είναι πως όταν έγινε το συμβάν, έλειπαν από το σπίτι το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ