Άγριες Μέλισσες: Σοκάρουν οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά


Άγριες μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη η οποία υποδύεται την Παγώνα στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, μίλησε για το χαρακτήρα που υποδύεται

Αναφέρθηκε επίσης και στον σύζυγό της και κοινοτάρχη του Διαφανίου, Τόλια, ενώ έδωσε και ένα δυνατό spoiler.

Παγώνα και Τόλιας παθαίνουν σοκ – Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά φαινόμενο την οποία παρακολουθούν φανατικά 1.500.000 τηλεθεατές. Πως σε επέλεξαν Δανάη για τον ρόλο της Παγώνας;

Η σεναριογράφος Ντίνα Κάσου που με ήξερε από τον ρόλο μου στον ” Αστέρα Ραχούλας” στον Alpha με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος ήθελε να με δει για την σειρά “Άγριες Μέλισσες” για τον ρόλο της Παγώνας. Πήγα λοιπόν στο κάστινγκ μου, μου είπαν να διαβάσω κάποια λόγια και αυτό ήταν.

Η Παγώνα ήταν δική μου . Μου είπαν ότι σύζυγος μου είναι ο Χρήστος Πλαϊνής ένας ηθοποιός που θαυμάζω πολύ και έτσι δώσαμε τα χέρια. Δεν ήξερα τίποτα άλλο για τον ρόλο μου ή την υπόθεση της σειράς εκτός ότι η ιστορία εστιάζει σε τρεις αδελφές που ζουν στον Θεσσαλικό κάμπο.

Από που αντέγραψες την Παγώνα;
Έλα μου ντε!! Αυτή η γυναίκα δεν υπάρχει στην οικογένεια μου, ούτε στο φιλικό μου κύκλο, δεν θα την είχα για φίλη μου , είναι μια κυρία άλλης εποχής. Με την Παγώνα λειτουργεί το ένστικτο μου.

Η γυναίκα αυτή με κέρδισε με την μεταστροφή που έκανε καθώς έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη στο τέταρτο της παιδί και ταπεινώθηκε μπροστά στην Βιολέτα την οποία ζήλευε γιατί είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη, δυναμική και ζήτησε βοήθεια.

Η Παγώνα είναι πολύ έξυπνη στην πιο κρίσιμη φάση της ζωής της που δεν ξέρει τι της συμβαίνει , που πιστεύει ότι τρελάθηκε, ζητά βοήθεια στην γυναίκα που θα τη καταλάβει και θα την βγάλει έξω από το χωριό για να βρει ένα μέρος να ησυχάσει από τον άνδρα της και τα παιδιά της.

Οι άλλες γυναίκες τους χωριού αποκλείεται να την καταλάβουν γιατί είναι σαν την Παγώνα. Πουριτανές. Εδώ και πολύ καιρό ήξερα ότι η Παγώνα θα αρρωστήσει και δεν έγινε όλο αυτό όπως γράφτηκε από μερικά περιοδικά για να καλύψει η παραγωγή την απουσία μου σχετικά με την συμμετοχή μου στο ” YFSF”.

Άγριες μέλισσες
Άγριες μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη η οποία υποδύεται την Παγώνα στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1

Τι άνθρωπος είναι η Παγώνα;
Πάντως δεν είναι κακιά. Είναι μια γυναίκα του 1958 , που ο άντρας της έχει ένα αξίωμα και νιώθει ότι από αυτήν θέση εξουσίας μπορεί να κρίνει τον κόσμο όλο.

Η Παγώνα φαίνεται η στρυφνή και η Ουρανία η καλή. Να όμως που ήρθαν τούμπα τα πράγματα. Η Παγώνα με το που γίνεται καλά γυρίζει να διεκδικήσει τον άνδρα της και τα τέσσερα παιδιά της. Έχουν οικογένεια μαζί.

Το ξέρει ότι η εξαφάνιση της είναι μεγάλο σκάνδαλο για το χωριό και είναι έτοιμη να υποστεί τις συνέπειες , ντρέπεται και η ίδια για την συμπεριφορά της δεν ξέρει πως να το εξηγήσει. Αλλά έφυγε για να μην βάλει φωτιά στο σπίτι της. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι παραμελούσε και ξεχνούσε και το φαγητό στην κουζίνα.

Είχε κουραστεί. Όταν γυρίζει πίσω δεν περιμένει την προδοσία της Ουρανίας. Είναι φίλη της και εγώ δεν θα ήξερα πως να αντιδράσω αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Την δικαιολογείς την Ουρανία ως τηλεθεατής;
Ναι γιατί είναι μια πληγωμένη ψυχή. Τον Κυριάκο θεωρώ ότι τον αγαπάει αλλά την πρόδωσε. Η μοναξιά την οδηγεί λάθος. Βοηθάει μέσα στο σπίτι του Περικλή με το μωρό και παίρνει ένα ρόλο που θα ήθελε να είχε αυτό της μάνας. Σοκαρίστηκα και εγώ με την Ουρανία αλλά να που όλα είναι μέσα στην ζωή.

Στην αρχή ο κόσμος με αντιπαθούσε αλλά και τον Χρήστο Πλαίνη που υποδύεται το τσιράκι του Δούκα. Δεν μας είχε για κακούς αλλά για αντιπαθείς. Όταν μας χτύπησε η μοίρα γίναμε συμπαθείς. Ο σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος λέει όταν βγάζεις τέτοια συναισθήματα στον κόσμο αντιπάθειας ή συμπάθειας μάλλον ως ηθοποιός κάνεις καλά στην δουλειά σου.

Τώρα ο κόσμος στο δρόμο με συμπονά . Μου λέει “κορίτσι μου τι έπαθες και σε πρόδωσε και η φίλη σου” . Βλέπουν την αξιοπρέπεια της Παγώνας στην απόρριψη του άνδρα της και την επιμονή της να διορθώσει το λάθος της που και αυτή η κακομοίρα δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το έκανε. Ποιο ήξερε το 1958 για επιλόχεια κατάθλιψη;

Ποιοι είναι οι πιο φανατικοί τηλεθεατές σου;
Οι γονείς μου στα Χανιά. Οι καθηγητές μου από το Πανεπιστήμιο η φίλοι από την Σχολή.

Η σειρά αυτή έχει κάνει τρελή επιτυχία. Το κατάλαβα ότι θα γίνει επιτυχία από το πρώτο επεισόδιο που διάβασα , από την πρώτη σκηνή που γύρισα , από τους θεατρικούς ηθοποιούς που συνάντησα στο πρώτο γύρισμα όλοι τους είναι υπέροχοι αλλά το ευρύ τηλεοπτικό κοινό δεν ήξερε την δουλειά τους.

Οι ήρωες της σειράς, αλήθεια πως θα τους χαρακτήριζες με μια λέξη;
Τραγικούς. Ο Κυπραίος κουβαλά τον πόνο της προδοσίας για την πατρίδα, ο Δούκας δεν έχει θρηνήσει ακόμη το παιδί που έχασε, ο Νέστορας θα αντιμετωπίσει τον φονιά του γιου του, η Μυρσίνη ψάχνει τον δολοφόνο του αγοριού τους. Οι “Άγριες Μέλισσες” για μένα τηλεοπτικά είναι μια αρχαία τραγωδία.

Οι ήρωες δρούν σαν τον Οιδίποδα που πήγε ερωτικά με την μητέρα του την Ιοκάστη χωρίς να το ξέρει και έβγαλε τα μάτια του. Αν βλέπαμε στο θέατρο τις “Άγριες Μέλισσες” θα καταλαβαίναμε την αναγωγή στην αρχαία τραγωδία. Απλά η τηλεόραση και δη ένα καθημερινό σίριαλ σε βάζουν σ άλλα μονοπάτια.

Τι θα πάθουν ο Τόλιας και η Παγώνα όταν μάθουν για τις δολοφονίες του Δούκα;
Σοκ. Ο Τόλιας και η Παγώνα είναι ηθικοί άνθρωποι. Θέλουν να προφυλάξουν το χωριό ακόμη και από τον δάσκαλο που τον θεωρούν αριστερό.Ήδη οι δολοπλοκίες του Δούκα τους έχουν κουράσει και αρχίζουν να του πηγαίνουν κόντρα. Η Παγώνα πλέον έχει αλλάξει. Στα μεγάλα της ζόρια ζήτησε βοήθεια από την φεμινίστρια την Βιολέτα που την είχε στην μπούκα του ντουφεκιού γιατί η γυναίκα κρατούσε μόνη της ένα καφενέ . Και άδικα την είχε γιατί δεν έφταιγε εκείνη που την παράτησε ο άνδρας της. .Πραγματικά πόσο μου έχει λείψει η Θεοφανία Παπαθωμά και όλοι οι συνάδελφοι … Και θα τους δω ξανά και δεν θα μπορώ να τους φιλήσω …Τι παράξενες συνθήκες.

Με το ” Your face sounds familiar” τι θα γίνει; Θα επιστρέψει και αυτό;
Μέχρι τώρα έχουν προβληθεί έξι επεισόδια και έχουμε άλλο οκτώ για να πέσει το φινάλε. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί είναι μια πολύ δύσκολη παραγωγή με πολλές μεταμφιέσεις και πολύ κόσμο στα γυρίσματα. Δεν ξέρω τι μέτρα μπορούν να πάρουν.

Πως σε επέλεξαν για το ” YFSF”;
Δεν το περίμενα με τίποτα. Η Ελένη Καρακάση που παίζει την Ρίζω στις “Άγριες Μέλισσες” και με έβλεπε στα γυρίσματα υπερκινητική, να κάνω αστεία, να τραγουδάω,να μιμούμαι μου λέει εσύ είσαι για το ” YFSF”. Θα σε προτείνω. Εκείνη είχε πάρει πέρσι μέρος στο σόου και ήξερε η παραγωγή τι ψάχνουν. Άτομα χαρούμενα με τρέλα. Η Ελένη μάλιστα κάνει και μαθήματα υποκριτικής στο σόου. Έτσι όταν με κάλεσαν τα Χριστούγεννα στο εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού ” Still standing” με την Μαρία Μπεκατώρου και γνώρισα την Μαρία από κοντά και την λάτρεψα για την αλήθεια της είπα αμέσως ναι όταν μου πρότειναν να συμμετέχω στο νέο κύκλο του σόου. Και να σκεφτείτε ότι δεν είχα κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής. Αφού έβγαλα φωνητικά και υποκριτικά την Σοφία Φιλιππίδου, την Νατάσσα Μποφίλιου που έχει αυτήν την εσωτερική ερμηνεία είμαι υπερήφανη. Τι να σας πω ,στο ” YFSF” είμαστε μια ομάδα . Η Μαρία Μπεκατώρου μας δένει όλους μαζί με την εξυπνάδα της, την καλοσύνη και το χιούμορ της, είπε στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ