Θρίλερ: Βρέθηκε νεκρός Κινέζος επιστήμονας που ερευνούσε τον κορονοϊό


Μια υπόθεση που θυμίζει κινηματογραφική ταινία ήρθε στην δημοσιότητα με θύμα έναν 37χρονο.

Νεκρός κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε ο 37χρονος επιστήμονας και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, Bing Liu, ο οποίος έκανε έρευνες γύρω από τον κορονοϊό.

Ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ross Township με δράστη έναν 46χρονο, τον Hau Gu. Τα κίνητρα του δράστη είναι άγνωστα, ωστόσο μετά από την εκτέλεση του Liu, πήγε στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε!

Ο Bing Liu

Και εδώ ξεκινάει το πέπλο του μυστηρίου να απλώνεται καθώς ο Liu, σύμφωνα με τους συναδέλφους του είχε ξεκινήσει ένα project σχετικά με τον covid-19 και μάλιστα ετοιμαζόταν να κάνει «μια σπουδαία και μεγάλη ανακάλυψη»!

«Ήταν πάρα πολύ ταλαντούχος, έξυπνος και δούλευε πάρα πολύ. Είχε συνεισφέρει με τις γνώσεις του σε πολλά project. Ήταν άνθρωπος της ζωντάνιας, ενεργητικός, ευγενικός. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, ήταν τόσο απροσδόκητο», δήλωσε η Ivet Bahar, υπεύθυνη του τμήματος βιολογίας.

Το μόνο που έχει ανακοινώσει η αστυνομία, είναι το γεγονός πως ο Liu είχε την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή λόγο του καλού καιρού και για τον λόγο αυτό δεν αντιλήφθηκε τον δολοφόνο του.

Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, ανακοίνωσε: «Ο Bing ήταν κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με τον κυτταρικό μηχανισμό του SARV-CoV-2, αλλά και με τις μεταλλάξεις του. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ