Σφραγίζεται η «Δεξαμενή» στο Κολωνάκι μετά το «κορονοπάρτι» – Πρόστιμο 5.000 ευρώ


Το γνωστό καφέ – μπαρ στο Κολωνάκι είχε ανοίξει, παρά τις οδηγίες της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των μέτρων που λήφθηκαν λόγω κορονοϊού.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγισμα για 23 ημέρες, είναι η απόφαση των αρμόδιων Αρχών για το καφέ-εστιατόριο «Δεξαμενή», μετά τη σύλληψη του επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου για τις εικόνες συγχρωτισμού το βράδυ της Τρίτης (05/05) έξω από το κατάστημά του.

Το προσωρινό λουκέτο θα εκτελεστεί από το Σάββατο (09/05) και ώρα 10:00 το πρωί. Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση που συντάχθηκε, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας επενέβησαν στην επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από καταγγελία που έγινε.

Εξω από τη «Δεξαμενή» υπήρχαν εκείνη τη στιγμή 14 άτομα, ενώ άτομα της επιχειρήσεις προσέφεραν take away αλκοολούχα ποτά και πρόχειρο φαγητό στο συγκεντρωμένο πλήθος. Από την άλλη, ο συνιδιοκτήτης της «Δεξαμενής» υποστηρίζει ότι συνολικά βρίσκονταν επτά άτομα έξω από το κατάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ουφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε τονίσε πριν από λίγες ημέρες ότι: «το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ό,τι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται. Οι μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται και προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ