Πώς το 2020 η ζωή από το σπίτι έγινε περισσότερο ευέλικτη, ασφαλής και tech


Ασφάλεια. Μια λέξη η οποία έχει λάβει ακόμη πιο μεγάλες και σημαντικές διαστάσεις στη ζωή μας την περίοδο που διανύουμε.

Ξαφνικά, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το αναπάντεχο και κληθήκαμε να κάνουμε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και κυρίως, να παραμείνουμε ασφαλείς και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι προκλήσεις τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τις τελευταίες εβδομάδες, δημιούργησαν νέες ανάγκες στην καθημερινότητά μας και κυρίως, μας έφεραν μια σειρά από νέες επιλογές, οι οποίες κάνουν τη ζωή στο σπίτι περισσότερο ευέλικτη, ασφαλή και τεχνολογικά αναβαθμισμένη.

Πράγματι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μάθαμε να ζούμε αλλιώς και προσαρμοστήκαμε με μεγάλη ευελιξία στα νέα ψηφιακά δεδομένα και δη, τη ζωή στο σπίτι.

Λίγες ημέρες ήταν αρκετές για να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή και οι ανάγκες μας αλλάζουν διαρκώς και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πλέον γνωρίζουμε πως είναι σημαντικό να φροντίζουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι να αντιμετωπίσουμε την κάθε αλλαγή, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε ήρεμοι κάθε στιγμή, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Οδεύοντας προς μια νέα, περισσότερο ευέλικτη ψηφιακή πραγματικότητα

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως αν μπορούμε να πούμε και να γράψουμε κάτι με σιγουριά, τότε αυτό είναι πως η περίοδος που διανύουμε, μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον ψηφιακό κόσμο του αύριο, έκανε τα σπίτια μας λίγο πιο «έξυπνα» και μας οδήγησε σε online λύσεις που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή περισσότερα προνόμια, επιλογές και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας.

Από την ανάγκη ευελιξίας στην τηλεργασία στις online επιλογές για τη ψυχαγωγία στο σπίτι και από τις virtual λύσεις για τη διατήρηση της ευεξίας μας στις e-learning ευκαιρίες για ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας και εμπλουτισμό των γνώσεών μας, τις tech δυνατότητες για ασφαλείς συναλλαγές και τις online επιλογές, που μας κάνουν αισθανόμαστε ασφάλεια στο σπίτι, κάθε στιγμή. Με λίγα «κλικ» γνωρίζουμε πως πλέον, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στη ζωή στο σπίτι την απαραίτητη ασφάλεια και ευελιξία και να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας μένοντας εντός, anytime.

Ουσιαστικά, τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα και οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν, μας ώθησαν στο να στραφούμε σε online λύσεις, που μας βοηθούν να ζούμε κάθε στιγμή περισσότερα και από το σπίτι. Μας οδήγησαν, δηλαδή, στο να αξιοποιήσουμε το διαδίκτυο και την τεχνολογία περισσότερο, ούτως ώστε να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά μας.

Ξαφνικά, η τηλεργασία έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας και τα επαγγελματικά video calls αποτελούν τον «κανόνα» στις online συναντήσεις με τους συνεργάτες μας. Πλέον η πλειονότητα των οικονομικών συναλλαγών και των αγορών μας γίνεται μέσω διαδικτύου, ενώ αρκεί το «άγγιγμα» της οθόνης του smartphone μας προκειμένου να έχουμε την καλύτερη ασφάλεια που είχαμε ποτέ, από την ασφάλεια του σπιτιού μας!

Σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σύμφωνα με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης, το γνωστό μας ΜΙΤ, η περίοδος που διανύουμε μας οδηγεί με πιο γοργά βήματα στο ψηφιακό αύριο και σε μία περισσότερο ευέλικτη και «έξυπνη» πραγματικότητα, τόσο σε ό,τι αφορά στην εργασία μας και τη ζωή στο σπίτι, όσο στις μετακινήσεις μας και τον τρόπο που επικοινωνούμε ή για παράδειγμα, επιλέγουμε τα προγράμματα ασφάλισής μας και κάνουμε τις συναλλαγές μας.

Και πράγματι, όλα όσα βιώσαμε αυτό το διάστημα, μας ώθησαν στο να μάθουμε να ζούμε αλλιώς και να στρεφόμαστε περισσότερο στον ψηφιακό κόσμο για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας, ώστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, περισσότερα.

Το σίγουρο είναι πως τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, μας οδήγησαν στο να διαπιστώσουμε πως εν έτει 2020 η ζωή από το σπίτι μπορεί να γίνει με μεγάλη ευκολία περισσότερο ευέλικτη, ασφαλής και tech. Ακόμη περισσότερο όμως, οι τελευταίες εβδομάδες μας βοήθησαν να συνειδητοποιήσουμε ότι τόσο η ζωή μας όσο και οι ανάγκες μας, μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό να παραμένουμε πάντα ευέλικτοι και να είμαστε σε ετοιμότητα να στραφούμε σε λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες μας κάθε στιγμή, ώστε να αισθανόμαστε ασφάλεια ανεξαρτήτως συνθηκών και κυρίως, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Ας προσπαθήσουμε να κοιτάμε μαζί με αισιοδοξία το σήμερα και το αύριο και ας συνεχίσουμε να αναζητούμε συνεχώς τρόπους και λύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να ζούμε καλύτερα και να έχουμε περισσότερες επιλογές και περισσότερη ευελιξία, anytime. Σε κάποιες περιπτώσεις, ένα «κλικ» αρκεί για να κάνουμε την καθημερινότητά μας λιγότερο περίπλοκη και περισσότερο safe.

Ο κόσμος άλλωστε ανοίγεται και πάλι σιγά-σιγά μπροστά μας και όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσουμε, η Anytime είναι δίπλα μας, με 15% έκπτωση σε όλα τα νέα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου για εξάμηνη και ετήσια διάρκεια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ