Άσχημα νέα για τον ALPHA – Σε ποια εκπομπή «πέφτουν» τίτλοι τέλους


«Τίτλοι τέλους» φαίνεται πως θα «πέσουν» για εκπομπή του ALPHA, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι.

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στα προγράμματα των καναλιών, τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον κορονοϊό που «χτύπησε» και την Ελλάδα.

Η εκπομπή του ALPHA που ρίχνει «αυλαία»

Μία από τις εκπομπές που έλαβαν τέλος, ήταν και το «Μένουμε ALPHA», με την Εύη Φραγκάκη και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το οποίο προβαλλόταν καθημερινά τα μεσημέρια από το κανάλι. Όπως η χώρα μας φαίνεται να επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, έτσι και η συγκεκριμένη εκπομπή λαμβάνει τέλος.

Σήμερα λοιπόν, η συγκεκριμένη εκπομπή τελείωσε και έκανε το τελευταίο της γύρισμα, ενώ στη θέση της πλέον ο ALPHA θα βάλει ελληνικές ταινίες.

Η ανακοίνωση του Alpha

Το «Μένουμε ALPHA», μια εκπομπή που δημιουργήθηκε για να κάνει τις μέρες τις καραντίνας πιο ευχάριστες, ολοκληρώνει τον κύκλο του τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα. Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, προβάλλεται η τελευταία εκπομπή, με τους Μιχάλη Κεφαλογιάννη και Εύη Φραγκάκη.

Από τη Δευτέρα 11/5/2020 και κάθε μέρα (ΔΕ-ΠΑ) στις 15:30 οι τηλεθεατές του Alpha θα μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένες ελληνικές ταινίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ