Σούπερ μάρκετ: Ηλεκτρονικές αγορές εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια


Η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ είναι μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία: Μας αρέσει να παρατηρούμε προσεκτικά τα προϊόντα και να επιλέγουμε μεταξύ της πληθώρας των αγαθών, εκείνα που προτιμούμε.

Μας αρέσει να προχωρούμε με το καρότσι μας στους διαδρόμους και να βλέπουμε τι καινούριο βγήκε στα ράφια, ελέγχοντας αν «μας κάνει». Κρατάμε το σημείωμά μας περισσότερο ως… βάση και «εμπλουτίζουμε» το καρότσι μας με όλα εκείνα που μας δελέασαν για να τολμήσουμε μια νέα συνταγή, ένα νέο σύστημα καθαρισμού ή ακόμα και μια διαφορετική σειρά καλλυντικών για την περιποίησή μας.

Αυτή η αγαπημένη εμπειρία, παραμένει σταθερή στις προτιμήσεις μας, παρά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία του νέου κορονοϊού. Εν προκειμένω μάλιστα, νέες επιλογές προστέθηκαν στην καθημερινότητά μας, με σκοπό να διευκολύνουν τη ζωή μας ακόμα περισσότερο. Η νέα πραγματικότητα είναι εδώ και εμείς, ακολουθώντας τους συνεπέστερους και πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου, προσαρμοζόμαστε άμεσα και «κρατάμε» όσα μας ταιριάζουν και μας ικανοποιούν περισσότερο. Η αγοραστική εμπειρία του σούπερ μάρκετ, που αφορά άμεσα την καθημερινότητα του σπιτιού και του νοικοκυριού μας, μπορεί πλέον να γίνει και με έναν άλλο τρόπο, εφόσον η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που προτιμάμε μπορεί να μας εξυπηρετήσει ηλεκτρονικά.

Ψώνια από το σπίτι με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα

Πράγματι, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, που εμπιστευόμαστε και αγαπάμε, είναι εκεί και μας διευκολύνουν, δίνοντάς μας την επιλογή ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω του νέου eshop. Η «επίσκεψη στον Μασούτη» λοιπόν αντικαθίσταται από την ηλεκτρονική επίσκεψη στο eshop του Μασούτη, για να κάνουμε ξεκούραστα και με απόλυτη ασφάλεια τα ψώνια μας, από την άνεση του σπιτιού μας.

Με κατηγοριοποίηση που εξυπηρετεί απόλυτα τη διαδικασία της επιλογής και με περιγραφή του κάθε προϊόντος, περιηγούμαστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Μασούτη και νιώθουμε όπως όταν κρατάμε το καρότσι μας και να προχωρούμε στους διαδρόμους του. Με ένα απλό «κλικ» γεμίζουμε το καλάθι μας με τα αγαθά που προτιμάμε, ελέγχοντας την ποσότητα και έχοντας την επιλογή να το κάνουμε μεταξύ όλων των διαθέσιμων προϊόντων. Τα ηλεκτρονικά του «ράφια», μας επιτρέπουν να δούμε αναλυτικά το κάθε τι που περιέχουν, πλήρως και οργανωμένα. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων και η πληθώρα των επιλογών, μαζί με την άμεση παράδοση, επιβεβαιώνουν κάθε φορά την επιλογή μας.

Ο Μασούτης φέρνει δωρεάν στο σπίτι μας παραγγελίες αξίας 40€ και άνω σε ορισμένο χρόνο, ενώ μας δίνει ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα να παραλάβουμε τις αγορές μας από το κατάστημα την ώρα που είναι πιο βολική για εμάς. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 45 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Με σεβασμό στον καταναλωτή και τους εργαζόμενους

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σούπερ μάρκετ Μασούτης εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας τόσο των καταναλωτών που το εμπιστεύονται όσο και του προσωπικού που εργάζεται εκεί. Τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, ο Μασούτης ενισχύθηκε σε όλους τους σχετικούς τομείς, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις νέες ανάγκες των πελατών του: Προχώρησε σε νέες προσλήψεις υπαλλήλων και επάνδρωσε τα ηλεκτρονικά τμήματα και τα επιμέρους τμήματα της υπηρεσίας, το call center, τον τομέα διαχείρισης παραγγελιών και τη διανομή, την ώρα που οι νέοι αυτοί εργαζόμενοι εκπαιδεύονται και επιμορφώνονται διαρκώς. Εξάλλου, ενισχύθηκε και εκσυγχρονίστηκε ο στόλος των οχημάτων του Μασούτη, ενώ η εταιρία σούπερ μάρκετ σύναψε ακόμα και ειδικές συνεργασίες με εταιρίες διανομής, προκειμένου να υποστηρίξει υπεύθυνα και αξιόπιστα περαιτέρω την επιλογή «παραλαβή από το σπίτι», που δίνει στους πελάτες της.

Η ζωή μας κυλά σε νέους ρυθμούς και επιλέγουμε να έχουμε μαζί μας αυτούς που μας σέβονται ως πελάτες και ως καταναλωτές και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, εμπράκτως. Επιλέγουμε το eshop Μασούτη για να έχουμε γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι μας, όλα τα αγαθά που χρειάζεται το νοικοκυριό μας. Ανταποκρινόμαστε με τον ίδιο σεβασμό σε εκείνους που αποδεικνύουν ότι μας εκτιμούν και απολαμβάνουμε την αγοραστική μας εμπειρία στον Μασούτη με ακόμα έναν τρόπο!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ