Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην Πάτρα, την Αθήνα και το Κερατσίνι

Σπείρα, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε σωρεία κλοπών σε σπίτια στην Πάτρα και στην Αττική, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας σήμερα στην περιοχή Σαγέικα της δυτικής Αχαΐας τρεις άνδρες και μια γυναίκα, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα του ανακριτή Πατρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, τα μέλη της σπείρας διέπραξαν το τελευταίο εξάμηνο, στην Πάτρα, στην Αθήνα και στο Κερατσίνι, συνολικά 30 κλοπές σε σπίτια, μέσα από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας από τις κλοπές, ανέρχεται σε περίπου 150.000 ευρώ.

Ως προς τον τρόπο της δράσης τους, τα μέλη της σπείρας έμπαιναν στα σπίτια, είτε από ανασφάλιστες πόρτες, είτε παραβιάζοντας παράθυρα και πόρτες. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έμπαιναν στα σπίτια με την μέθοδο της απασχόλησης των ενοίκων τους.

Τα μέλη της σπείρας θα οδηγηθούν στον ανακριτή Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, όπως και για την σύλληψη ενός ακόμη άνδρα, που εμπλέκεται στις κλοπές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here