Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της WIND «Μείνετε Σπίτι – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια»


Για εμάς, στην ΑΒ Βασιλόπουλος, «Μένουμε Ασφαλείς» σημαίνει μένουμε σταθερά δίπλα σας και συνεχίζουμε να σας φροντίζουμε με κάθε τρόπο. Ειδικά για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες) αλλά και για τις μονογονεϊκές οικογένειες, η δική μας φροντίδα και προσοχή δεν σταματά ποτέ.

Για αυτό, συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της WIND «Μείνετε Σπίτι – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια», που φέρνει τα είδη πρώτης ανάγκης στο σπίτι σας, χωρίς μεταφορικά κόστη για εσάς, και έτσι μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα να εκτεθείτε σε κίνδυνο. Τι πρέπει να κάνετε εσείς;

Αν είστε κάτοικος των Δήμων Αθηναίων, Νίκαιας, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Κορυδαλλού, Περιστερίου και Αιγάλεω, μπορείτε να καλέσετε μεταξύ 07:00 – 11:00 το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας οχημάτων ταξί «Κόσμος» (210-5201300 ή 18300) και να δώσετε τον κωδικό 180 και τη διεύθυνση της οικίας σας. Το συντομότερο, ένας οδηγός ταξί θα φθάσει στην πόρτα σας, θα παραλάβει τη λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο πλησιέστερο κατάστημα ΑΒ, όπου με προτεραιότητα κατά την είσοδο και με ευθύνη στην τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των αγορών, θα συλλέξει τα προϊόντα της παραγγελίας σας και θα σας τα παραδώσει την ίδια ημέρα, και το αργότερο έως τις 16:00.

Με αυτόν τον τρόπο, η WIND και η ΑΒ φροντίζουμε ώστε οι ευπαθείς να «Μένουν ασφαλείς» και να «Παραμένουν σπίτι» και την επόμενη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος: www.ab.gr/en-gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ