Κορονοϊός – Κολομβία: Ποια μέτρα; Πάρτι για σεξ – Έντονη ανησυχία στις αρχές


Στην Κολομβία παρά τα μέτρα που ισχύουν για την πανδημία του κορονοϊού, διοργανώνονται πάρτι για σεξ, με τις αρχές να προβληματίζονται.

Σε επιχείρηση των Αρχών το βράδυ της περασμένης Τρίτης (12/05) στην πόλη Κάλι στην Κολομβία, οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 20 άτομα που συμμετείχαν σε ένα τέτοιο πάρτι με ιερόδουλες. Μάλιστα το κόστος της εισόδου ανέρχονται στα 2,30 ευρώ το κεφάλι.

Οπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, οι προσκλήσεις για τα πάρτι στην Κολομβία στέλνονταν μέσω της εφαρμογής WhatsApp. Στο συγκεκριμένο πάρτι μάλιστα η… προεργασία είχε γίνει τρεις ημέρες νωρίτερα, με τους διοργανωτές να προχωρούν σε αυστηρές συστάσεις για εχεμύθεια.

«Το σπίτι είναι ασφαλές και διακριτικό. Θα υπάρχει και dark room για πιο στενές επαφές. Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέσω WhatsApp. Να είστε διακριτικοί και σοβαροί» ανέφερε ένα από τα μηνύματα-πρόσκληση.

Σύμφωνα πάντα με τοπικά ΜΜΕ, ένας από τους συλληφθέντες, μάλιστα, εντοπίστηκε να με υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό στην Κολομβία έχουν επιβεβαιωθεί 509 θάνατοι από το νέο κορονοϊό, ενώ τα κρούσματα να ανέρχονται σε 12.930.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ