Χαρδαλιάς σε μουσουλμάνους: Δεν θα παραχωρηθούν χώροι για την προσευχή του Ραμαζανιού


Αισιόδοξος για την πορεία της σταδιακής άρσης των μέτρων εμφανίστηκε κατά την ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη του κορονοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τον τρόπο που άνοιξαν σήμερα οι εκκλησίες σε όλη τη χώρα και την τήρηση των μέτρων από τους πιστούς, όσο και για τις αποστάσεις και τα μέτρα στις παραλίες.

«Η δεύτερη φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων εξελίσσεται σε γενικές γραμμές ομαλά», τόνισε και πρόσθεσε ότι η εικόνα από τις εκκλησίες σήμερα ήταν πολύ καλή, καθώς είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευτεί η υγεία των πιστών που προσήλθαν στους ναούς για να συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε προς τους μουσουλμάνους που μένουν στη χώρα μας ότι φέτος δεν θα παραχωρηθούν χώροι για την καθιερωμένη προσευχή κατά τη λήξη της νηστείας του Ραμαζανιού.

Παράλληλα, θετικό χαρακτήρισε και τον απολογισμό από τη λειτουργία των οργανωμένων παραλιών, όπου τηρήθηκαν σε γενικές γραμμές οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, σημειώνοντας πως οι κάποιες εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον κανόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ