Πανόραμα Πάρνηθας: Δενδροφυτεύσεις από το δήμο Αχαρνών σε κοινόχρηστους χώρους (pics)


Η κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής στο Πανόραμα Πάρνηθας έφερε αποτελέσματα, για να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αχαρνών και να ξεκινήσουν εργασίες δενδροφύτευσης σε κοινόχρηστους χώρους.

Την Παρασκευή 09/11, συνεργείο της υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Αχαρνών, με επιβλέπων τον αντιδήμαρχο κο Πολύκαρπο Παπαδόπουλο, πραγματοποίησαν την πρώτη δενδροφύτευση σε παραμελημένο πάρκο της περιοχής.

“Είμαστε ένας δήμος με τεράστια έκταση και μηδαμινά μέσα και εργαλεία. Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες με πολύ κόπο και προσωπική εργασία” τόνισε ο κος Παπαδόπουλος, ενώ τόνισε: “Ένα άλλο κομμάτι στο οποίο πάσχουμε, είναι αυτό των δημοτικών υπαλλήλων. Η έκταση είναι τεράστια και το ανθρώπινο δυναμικό ελάχιστο”.

Η διαμόρφωση του πάρκου πραγματοποιήθηκε σε δυο φάσεις. Έγινε καθαρισμός την περασμένη εβδομάδα ενώ την Παρασκευή 09/11 πραγματοποιήθηκε η συντήρηση και η πρώτη δενδροφύτευση. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, θα γίνει εκ νέου δενδροφύτευση στο σημείο τις επόμενες ημέρες για την πλήρη διαμόρφωση του σημείου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ