Χαμός στην Επανομή: Την «έπεσαν» σε κοπέλες και ήρθαν τα ξαδέρφια τους – Άγριο ξύλο και συλλήψεις


Στην εισαγγελία, με μαγιό και σορτσάκια οδηγήθηκε παρέα νεαρών μετά από συμπλοκή σε παραλία, για παρενόχληση δύο γυναικών

Σε εφτά συλλήψεις στην παραλία του Ποταμού στην Επανομή προχώρησε χθες Δευτέρα 18 Μαΐου η αστυνομία, μετά από καταγγελία για άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο διαφορετικές παρέες.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την αστυνομία, όταν η παρέα των 7 συλληφθέντων, πέντε ημεδαπών και δύο αλλοδαπών, ξεκίνησε να πειράζει παρέα από 2 νεαρές κοπέλες που βρίσκονταν στην ίδια παραλία.

Το πείραγμα ξεπέρασε γρήγορα όρια του επιτρεπτού και έγινε παρενόχληση προς τις 2 κοπέλες, με τον αδερφό μίας από τις κοπέλες, να επεμβαίνει με τα ξαδέρφια του, ζητώντας το λόγο.

Οι δύο παρέες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, με τους 7 νεαρούς μάλιστα να αρπάζουν από τους «αντιπάλους τους» ένα κινήτο, αλλά και πινακίδες από αυτοκίνητο τους.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη τους.

Οι 7 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, με μαγιό και σορτσάκια, απευθείας από την παραλία, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, προσβολή και κλοπή.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους και διέταξε παράλληλα να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Πηγή: typosthes.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ