Θεοδωρικάκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί


Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών, εξηγώντας ότι αναμένονται οδηγίες από την ειδική επιτροπή.

«Περιμένουμε οδηγίες για αυτό το θέμα από την επιτροπή των ειδικών. Θέλω να ενημερώσω ότι έχω συζητήσει με τον κ. Τσιόδρα γύρω από από αυτό το θέμα. Η εικόνα που έχω είναι ότι από το Σεπτέμβριο τα πράγματα υπολογίζουμε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον Ant1 και απαντώντας σε συμπέρασμα του παρουσιαστή, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του υπουργού είπε ότι «άρα δεν θα ανοίξουν» οι παιδικοί σταθμοί, απάντησε: «Όχι, όχι, δεν λέω αυτό», επαναλαμβάνοντας ότι είναι εν αναμονή των οδηγιών και της απόφασης της επιτροπής των ειδικών γύρω από το τι θα γίνει τώρα. Συνεχίζοντας διευκρίνισε ότι για τώρα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα για τα Δημοτικά Σχολεία. «Αλλά επειδή θέλουμε να προετοιμαστούμε και για τη νέα σχολική σεζόν και για κάθε ενδεχόμενο εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι είτε τα πράγματα τον Σεπτέμβριο είναι κανονικά, αλλά θέλουμε να έχουμε ετοιμότητα για οποιοδήποτε συμβάν μπορεί να έχουμε», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ