Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης – 13 συλλήψεις


Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε σε διάφορες περιοχές της πόλης:

  • (6) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών . Μεταξύ αυτών 41χρονος αλλοδαπός και δύο νεαροί ημεδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και (4.600) ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ψυχοτρόπων ουσιών.
  • (7) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου αλλοδαπού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης για προσωρινή κράτηση και δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών, ποινή φυλάκισης (8) ετών, (11) μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ