Ο Ερντογάν σε σύσκεψη ήταν ο μόνος που δεν φορούσε μάσκα


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «φυλάει τα νώτα του» από την πανδημία του Covid-19.

O «σουλτάνος» βρίσκεται απομονωμένος στην Κωνσταντινούπολη και μέχρι την Τετάρτη έκανε μόνο τηλεδιασκέψεις για να μην έρχεται σε επαφή με άλλους.

Ωστόσο, χθες (20.05.2020), ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράκ, στην οποία παρευρίσκονταν κορυφαίοι υπουργοί και αρχηγοί του στρατού, της αεροπορίας και του ναυτικού.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ άπαντες φορούσαν μάσκες, ο Ερντογάν δεν έδωσε το καλό ποαράδειγμα.

Τις φωτογραφίες «ανέβασε» στο twitter και στο site της η τουρκική προεδρία. Ο Ερντογάν στην κεφαλή του τραπεζιού, χωρίς μάσκα και στ’ αριστερά και τα δεξιά του, όλοι με μάσκες.

Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ιμπραΐμ Καλίν, ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, ο αρχηγός του Στρατού Ουμίτ Ντουντάρ, ο ναύαρχος Αντνάν Οζμπάλ, ο αρχηγός της αεροπορίας Χασάν Κακακγιούζ, όλοι κάθονταν στις θέσεις τους με μάσκες.

Από την πλευρά του, ο «σουλτάνος» δεν δέχτηκε να φορέσει μάσκα.

Η έκτακτη σύσκεψη έγινε στο προεδρικό μέγαρο στο Βόσπορο, καταφύγιο του Ερντογάν από την αρχή της πανδημίας. Μάλιστα, η αντιπολίτευση τον έχει κατακρίνει, λέγοντας πως έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα Άγκυρα και μένει στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ