Το efood προχωρά σε 400 νέες προσλήψεις – Διαβάστε αναλυτικά τις προδιαγραφές


Στην πρόσληψη 400 διανομέων για όλη την Αττική προχωρά το efood, η «νούμερο ένα» υπηρεσία delivery στην Ελλάδα σήμερα.

Πρόκειται για 400 νέους διανομείς που θα προσληφθούν άμεσα, καθώς διευρύνονται ακόμα περισσότερο οι δραστηριότητές του efood σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από την Αττική.

Την ώρα που οι υπηρεσίες delivery μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα του Έλληνα, μια εταιρία που ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις αυξημένες απαιτήσεις της πρόσφατης περιόδου, συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη κάλυψης θέσεων και το efood ζητά να προσλάβει 400 νέους εργαζόμενους για τη θέση του διανομέα. Κάθε θέση διανομέα στο efood προσφέρει: Ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (σε 4ωρη, 6ωρη ή 8ωρη βάρδια), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια.

Επιπλέον ο διανομέας λαμβάνει μηνιαία αποζημίωση δικύκλου και πλήρη εξοπλισμό, ενώ όλες οι δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης στο μέλλον είναι ανοιχτές. Ενημερώνεται για κάθε νέα παραγγελία μέσω του κινητού του και την παραδίδει, βάσει των οδηγιών που έχει λάβει. Ξεκινά την εργασία του μόλις φτάσει με το δίκυκλό του στο σημείο εκκίνησης και έχει πάντα «κοντά» του την ομάδα του efood.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τα εταιρικά προνόμια και τη θέση εργασίας, καθώς και τη σχετική αίτηση υποβολής ενδιαφέροντος, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν εδώ. Είναι χαρακτηριστικό πως το efood αντιμετωπίζει τους διανομείς του ως super ήρωες, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Το efood είναι μία υπηρεσία delivery στην οποία καθένας έχει άμεση πρόσβαση και μπορεί να παραγγείλει ό,τι χρειάζεται με 3 απλά βήματα: Προσθήκη, καλάθι, αποστολή. Εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του χώρου τους οι καταναλωτές έχουν σύντομα μπροστά τους αυτό που έχουν επιλέξει, αυτό που επιθυμούν. Το efood συνεργάζεται με 8.000 καταστήματα, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αγαθών, σε 90 πόλεις της Ελλάδας και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες, που το εμπιστεύονται στην καθημερινότητά τους και εκτιμούν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Τώρα, το efood στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, αναλαμβάνοντας τη διανομή σε περισσότερα καταστήματα. Η επέκταση ξεκινά με την αναζήτηση 400 διανομέων για ολόκληρη την Αττική, ενώ σύντομα σχεδιάζεται το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ