Αναγνώστης για voucher 600€: Ένας από τους 399


Η αδικία και το σκάνδαλο από ηθικής άποψης, όταν αποδεικνύονται, εκτιμώ ότι πρέπει να έχουν το ίδιο πρόσωπο για όλο τον κόσμο.

Το γεγονός ότι 399 Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (πρώην ΚΕΚ) δεν αποζημιώνονται, από την συμμετοχή τους στο περιβόητο πρόγραμμα επιστημόνων με τα 600€ που ακυρώθηκε, ενώ βασίστηκε η πληρωμή τους στην προεργασία των κέντρων επί 3 εβδομάδες σκληρής εργασίας και αυτή τη στιγμή δεν θορυβεί ΟΛΟ αυτό τον κόσμο που αγωνίστηκε να ακυρωθεί το πρόγραμμα, για να αντιδράσει ώστε να βοηθήσει αυτά τα κέντρα, με ξεπερνάει!

Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις για άλλη μια φορά, φόρεσαν τον φερετζέ της υποκρισίας “και καλά” για το κοινωνικό όφελος.

ΕΥΓΕ ΣΑΣ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ