Ελένη Τοπαλούδη – Ξεσπούν οι γονείς: Το «κατηγορώ» και οι τελευταίες της λέξεις στους δολοφόνους


Λίγο πριν επιστρέψουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς την αδικοχαμένη κόρη τους, ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου, μίλησαν για τη φρίκη που βιώνουν από τα τέλη Νοεμβρίου του 2018.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στις τελευταίες λέξεις της κόρης τους στους δολοφόνους της, στα τριαντάφυλλα που έδωσαν στην εισαγγελέα αλλά και στους γονείς των νεαρών.

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στο podcast των «Πρωταγωνιστών».

Και περιγράφει στη συνέχεια: «Έρχεται ο αστυνομικός, ανιψιός μας από την Ορεστιάδα, και λέει του Γιάννη “η Ελένη είχε στη γάμπα της τριαντάφυλλο;”. Λέει ο Γιάννης “ναι, τατουάζ”. Και άρχισε να κλαίει. Εγώ σκοτάδι. Αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν και μου λένε “πάει η Ελένη, τη βρήκαν”. “Τι τι βρήκαν;” λέω. “Τη βρήκαν νεκρή”… Από εκείνη τη μέρα χάθηκα. Τίποτα, τίποτα. Μέσα στον εγκέφαλο μόνο σκοτάδι και σοκ και γιατί. Γιατί; Γιατί; ΓΙΑΤΙ;».

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη στον Σταύρο Θεοδωράκη:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ